Η Ελλάς θρηνεί ακόμα ένα θύμα της τουρκικής επιθετικότητας: Νεκρός ο πιλότος του Mirage 2000 που κατέπεσε στην Σκύρο!

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 - 15:55

Η Ελλάς θρηνεί ακόμα ένα θύμα της τουρκικής επιθετικότητας: Νεκρός ο πιλότος του Mirage 2000 που κατέπεσε στην Σκύρο!

Ακόμα ένας Έλληνας πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας έπεσε εν ώρα καθήκοντος στα χνάρια του Ήρωα Κωνσταντίνου Ηλιάκη.

Όπως έγινε πριν λίγο γνωστό βρέθηκαν τα συντρίμμια του μαχητικού αεροσκάφους της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας Mirage 2000-5 που κατέπεσε στην Σκύρο και δυστυχώς ο Έλληνας χειριστής είναι νεκρός.

Θυμίζουμε πως ο Έλληνας πιλότος συμμετείχε σε επιχείρηση αναχαίτισης τουρκικών αεροσκαφών που είχαν παραβιάσει τον εθνικό εναέριο χώρο, ένα συμβάν που είχε προαναγγείλει χθες τουρκική εφημερίδα.

Το σημερινό τραγικό συμβάν μας υπενθυμίζει πως δυστυχώς υπάρχουν 2 Ελλάδες: Αυτή του καθήκοντος που μάχεται και θυσιάζεται για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και αυτή της μίζας, της ρεμούλας και της "ελληνοτουρκικής φιλίας"... 

Η Χρυσή Αυγή εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του στην Πολεμική Αεροπορία.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε το κάτωθι Δελτίο Τύπου:

"Η Ελλάς θρηνεί ακόμα ένα θύμα ενός ακήρυχτου ελληνοτουρκικού πολέμου. Ακόμα ένας Έλληνας πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας έπεσε υπέρ Πίστεως και Πατρίδος κατά την επιχείρηση αναχαίτισης τουρκικών αεροσκαφών που παραβίασαν για πολλοστή φορά τον εθνικό εναέριο χώρο. Προστέθηκε ακόμα ένα θύμα της τουρκικής απειλής ως τραγική απάντηση σε αυτούς που ακόμα μιλούν για "ελληνοτουρκική φιλία". Η Χρυσή Αυγή εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους του και τους συναδέλφους του στην Πολεμική Αεροπορία."

Σμηναγός Γεώργιος Μπαλταδώρος: ΑΘΑΝΑΤΟΣ!