Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους πεσόντες του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων και τον Συνταγματάρχη Ψαρρό - Φωτορεπορτάζ

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016 - 19:21

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή τίμησε και φέτος με την παρουσία του την μνήμη του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων στο "Σταυρό" του Κλήματος Δωρίδος, όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση, προσκλητήριο νεκρών και κατάθεση στεφάνων προς τους Μαχητές του Συντάγματος και τον Συνταγματάρχη Δημήτριο Ψαρρό.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Ευρωβουλευτής του Κινήματος Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Γκλέτσος Απόστολος, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Κουδούνας Θεόδωρος και Ντάικος Κωνσταντίνος, ο Γραμματέας Τ.Ο. Λαμίας Κουκουγιάννης Άκης, ο Γραμματέας Τ.Ο. Πατρών Αλικανιώτης Διονύσης, ο Γραμματέας Τ.Ο. Ι. Π. Μεσολογγίου Βαλτογιάννης Διονύσης και Μέλη των Τοπικών Οργανώσεων από τους γειτονικούς Νομούς.

Κατάθεση στεφάνου εκ μέρους του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Γ. Μιχαλολιάκο από τον Στρατηγό - Ευρωβουλευτή του Κινήματος Επιτήδειο Γεώργιο.

Κατάθεση στεφάνου εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής από τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μπαρμπαρούση Κωνσταντίνο.   

Διαβάστε επίσης: Εγκλήματα κομμουνιστών: το τέλος του 5/42 και του Ψαρρού