Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Ήρωες Πεσόντες Αστυνομικούς - Τα κομματόσκυλα της ΝΔ αμαύρωσαν την τελετή και αποχώρησαν

Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017 - 15:44

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Ήρωες Πεσόντες Αστυνομικούς - Τα κομματόσκυλα της ΝΔ αμαύρωσαν την τελετή και αποχώρησαν

Στην τελετή αποκαλυπτηρίων Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών εν ώρα καθήκοντος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης παρευρέθησαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Αντώνης Γρέγος και Χρήστος Χατζησάββας, καταδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι το εθνικιστικό κίνημα τιμά και σέβεται έμπρακτα τους ήρωες πεσόντες αστυνομικούς.

Την τελετή αμαύρωσαν με την αποχώρηση τους κάποια κομματόσκυλα της Νέας Δημοκρατίας, πράγμα το οποίο σχολιάστηκε αρνητικά από τους παρευρισκομένους.

Ο κρατικοσυνδικαλιστής Γερακαράκος, οι τραμπούκικες καυχησιολογίες και οι κανονισμοί της ΕΛΑΣ που βάναυσα ποδοπατά

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Ξαναχτύπησε ο γνωστός κρατικο-συνδικαλιστής της αστυνομίας Γερακαράκος, αποχωρώντας επιδεικτικά από εκδήλωση για την ανέγερση μνημείου πεσόντων αστυνομικών στο Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, γιατί παρευρίσκονταν και δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής!

Εν συνεχεία δε, ξέσπασε σε αντιεθνικιστικό - ζητωκαθεστωτικό παραλήρημα: «Εμένα με απειλούν οι Χρυσαυγίτες καθώς όσες φορές το επιχείρησαν, τους πετάξαμε έξω από κάθε εκδήλωση μας και έχουμε δηλώσει ρητά και κατηγορηματικά πως δεν τους θέλουμε ούτε τους δεχόμαστε. Το μόρφωμα δε, το έχω χαρακτηρίσει αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό. Είναι λοιπόν δυνατόν να παραστώ σε εκδήλωση με προσκεκλημένους Χρυσαυγίτες;».

Εις ότι αφορά τις τραμπούκικες καυχησιολογίες του, πως έχει «πετάξει έξω» από εκδηλώσεις αστυνομικών εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, λέει συνειδητά ψέματα στην προσπάθειά του να φανεί αρεστός και… απαραίτητος στο καθεστώς, ως… Γιαγκούλας του. Εξάλλου, ο πραγματικός Γιαγκούλας δε φορούσε ροζ πουκάμισα…

Εις ότι αφορά τις «απειλές» που δήθεν δέχεται από Χρυσαυγίτες, πιθανότατα εννοεί την υπενθύμιση της βάναυσης παραβίασης των κανονισμών του Σώματος στο οποίο ανήκει, που απαγορεύουν ρητά και κατηγορηματικά στους αστυνομικούς να εκδηλώνονται δημοσίως -υπέρ ή κατά- οποιουδήποτε πολιτικού κόμματος. Και που θα εφαρμοστούν κατά γράμμα εις βάρος του όταν θα αποκατασταθεί η συνταγματική ομαλότητα στη Χώρα με την άνοδο της Χρυσής Αυγής στην εξουσία!

Κι αν αυτό το τελευταίο του προκαλεί θυμηδία και λέει πως «έλα μωρέ, 7% έχουνε», θα του θυμίσουμε ότι το τριτομνημονιακό μόρφωμα που κυβερνά την Ελλάδα τα τελευταία 2 ½ χρόνια αγκομαχούσε επί χρόνια πολλά να μπει στη βουλή, με ποσοστά 3-4%!