Η Χρυσή Αυγή τίμησε του Ήρωες του Εθνικού Στρατού στο Βίτσι - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015 - 18:29

Η Χρυσή Αυγή τίμησε του Ήρωες του Εθνικού Στρατού στο Βίτσι - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για μια ακόμη χρονιά στην κορυφή του Βίτσι για να τιμήσει τους ήρωες του Εθνικού Στρατού, που έπεσαν μαχόμενοι ενάντια στους ξενοκίνητους εαμοβουλγάρους. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Φώτης Γραικός και Δέσποινα Σβερώνη.  Παρόντες ήταν επίσης και ο εκ Καστοριάς καταγόμενος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελευθέριος Συναδινός, αντιστράτηγος ε.α  καθώς και ο πρώην βουλευτής και επίσης αξιωματικός ε.α, Πολύβιος Ζησιμόπουλος. Οι συγκεντρωμένοι υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα την προσέλευση των βουλευτών και των στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στον κεντρικό ομιλητή της Ένωσης Αποστράτων, υποστράτηγο ε.α Χρήστο Μπολώση, ο οποίος πέρα από την τεκμηριωμένη ιστορική αναδρομή, έδωσε και το πολιτικό στίγμα των αγώνων του Έθνους κατά των κομμουνιστοσυμμοριτών. Η σεμνή τελετή έκλεισε με την κατάθεση στεφάνων εκ μέρους των βουλευτών και των εκπροσώπων των οργανώσεων και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου με την ιαχή «ΑΘΑΝΑΤΟΙ» να δονεί τις αιματοβαμμένες κορυφές

Ακολουθούν δηλώσεις του Συναγωνιστή Ματθαιόπουλου

Πολλές αποδοκιμασίες ακούστηκαν, όταν έφτασε στο χώρο του Μνημείου η τοπική βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα συνοδευόμενη από δύο διμοιρίες ΜΑΤ και πλήθος αστυνομικών, οι οποίοι είχαν αποκλείσει το χώρο με σχοινιά και δεν επέτρεπαν στον κόσμο να πλησιάσει στο Μνημείο. Εικόνες πρωτόγνωρες για την συγκεκριμένη εκδήλωση, που μόνο οργή προκαλούν. Οι πολιτικάντηδες που θυμούνται παραμονές εκλογών την Τιμή στους Ήρωες και χρειάζονται μαζί τους έναν στρατό για να τους φυλάει καλά θα κάνουν να κάθονται σπίτια τους, όπως έκαναν δεκαετίες τώρα, γιατί με τέτοιες συμπεριφορές αμαυρώνουν τη Μνήμη των πεσόντων.

Ακολουθούν βίντεο από τις αποδοκιμασίες στους εκπροσώπους της ΝΔ όπως καταγράφηκαν από τα τοπικά μέσα: