Η Χρυσή Αυγή τίμησε το έπος του 1940 σε όλη την Ελλάδα - Φωτορεπορτάζ

Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017 - 18:14

Η Χρυσή Αυγή τίμησε το έπος του 1940 σε όλη την Ελλάδα - Φωτορεπορτάζ

Σήμερα 28η Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Κηφισιάς παρέστη κλιμάκιο συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης Βορείων Προαστίων στην επίσημη δοξολογία καθαγιασμού των Σημαιών των σχολείων του Δήμου.

Παρευρέθησαν επίσης η συναγωνίστρια Βουλευτής Β' Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Αλέξανδρος Γέροντας και Κωνσταντίνος Αλεξανδράκης. Ακολούθως οι συναγωνιστές μετέβησαν στο Ηρώο των Πεσόντων, όπου η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια κατέθεσε στέφανο εκ μέρους της Χρυσής Αυγής.

Οι συναγωνιστές έτυχαν μίας ιδιαίτερα θερμής αποδοχής από τους παρευρισκόμενους, μετά των οποίων στο πέρας της τελετής έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο.

Στο Παλαιό Φάληρο, τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή εκπροσώπησε ο βουλευτής Β' Αθηνών Γερμενής Γεώργιος.

Ο Συναγωνιστής Γερμενής, συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους της Ελληνικής Αυγής για το Π. Φάληρο, Μεταξά Σωτήριο και Μπουγά Τρύφωνα καθώς και από κλιμάκιο της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων, παρέστη στην δοξολογία που τελέσθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου, ενώ εν συνεχεία κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων Υποβρυχίων εν μέσω εθνικιστικών συνθημάτων και ενθουσιώδους επευφημίας από τους παρευρισκόμενους.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Ο κοινοβουλευτικος εκπρόσωπος και Βουλευτης επικρατείας, Χρήστος Παππάς παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Καλπάκι την παραμονή της εθνικής Επετείου. Παρέστη επίσης στην Δοξολογία και στην παρέλαση στην ακριτική Κόνιτσα. Ακολούθως, μετέβη στο Στρατιωτικό Πολεμικό Μουσείο Καλπακίου όπου και κατέθεσε δάφνινο στεφάνι στην προτομή του πατέρα της νίκης του ΟΧΙ, Ιωάννου Μεταξά.

Στην παραλία του Βόλου στην μεγάλη μαθητική και στρατιωτική Παρέλαση έδωσαν το “παρών” μέλη της Τ.Ο. Μαγνησίας με επικεφαλής τον βουλευτή Μαγνησίας, Παναγιώτη Ηλιόπουλο. Μετά το πέρας της παρέλασης ο Συναγωνιστής δήλωσε στα τοπικά μέσα: “Τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες και όχι Τσίπρες. Οι Έλληνες ενωμένοι μπορούν να καταφέρουν τα πάντα. Εύχομαι καλή Λευτεριά στην Πατρίδα μας και Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες."

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες έδωσαν δυναμικό παρόν στις προγραμματικές εκδηλώσεις του Δήμου Μεγάρων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Το παρόν έδωσε κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Τ.Ο. Μεγάρων και εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Ν. Γ. Μιχαλολιάκου κατέθεσε στεφάνι ο Συναγωνιστής Πέτρος Χαλόφτης.

Στην ακριτική Γουμένισσα Παιονίας του νομού Κιλκίς παρακολούθησε την μαθητική παρέλαση και την ιερή δοξολογία, σήμερα, ο βουλευτής Κιλκίς του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Χατζησάββας Χρήστος.

Οι ανθελληνικές υστερίες των κάθε λογής μπολσεβίκων (γαλάζιων, ροζ, ερυθρών, κλπ) δεν πρόκειται να σταθούν ποτέ αρκετές να αλλοιώσουν τον Εθνικιστικό χαρακτήρα του μεγάλου "ΟΧΙ" των Ελλήνων την 28η Οκτωβρίου 1940. Ανήμερα της Εθνικής Επετείου, κλιμάκιο της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων κατέθεσε τα στεφάνια του Λαϊκού Συνδέσμου ''Χρυσή Αυγή'' στην Καλλιθέα. Οι Χρυσαυγίτες κι οι Χρυσαυγίτισσες, πιστοί στην ιδεολογική κληρονομιά του πατέρα του "ΟΧΙ" Εθνικού κυβερνήτη Ιωάννου Μεταξά, τίμησαν και θα τιμούν πάντα το Αίμα των γενναίων προγόνων μας. Στην Καλλιθέα γράψαμε και θα συνεχίσουμε να γράφουμε την ιστορία της μόνης εθνικής αντίστασης, αγωνιζόμενοι μέσα από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Στις επετειακές εκδηλώσεις για την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Μεσολόγγι (δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος, επιμνημόσυνη Δέηση στο Ηρώο Πεσόντων των Τελευταίων Πολέμων, κατάθεση στεφάνων, προσκλητήριο Πεσόντων Μεσολογγιτών κατά τον Ελληνο-Ιταλικό πόλεμο και ενός λεπτού σιγή) την Χρυσή Αυγή εκπροσώπησε ο Δημοτικος Σύμβουλος και επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής Ι.Π. Μεσολογγίου, Δημήτρης Μακρής.

Το Σάββατο 28/10/2017 ο Γραμματέας της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας, Συναγωνιστής Λιακός Νικόλαος παρουσία μελών και φίλων κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο της Νέας Μηχανιώνας προκειμένου να τιμηθεί το περήφανο ΟΧΙ του μεγάλου Εθνικού Ηγέτη Ιωάννη Μεταξά προς τον ξένο εισβολέα, αλλά και ο αγώνας των Ελλήνων, που συσπειρώθηκαν σύσσωμοι γύρω από τον Εθνικό Ηγέτη και τίμησαν τη γη των προγόνων μας. Όσο υπάρχουν όρθιοι Έλληνες Εθνικιστές θα βροντοφωνάζουν περήφανα ΟΧΙ σε κάθε ξένη απειλή ενάντια στα ΝΑΙ και στην υποταγή ψευτοδεξιών και νεομαρξιστών. Ο Αγώνας συνεχίζεται και τίποτα δεν τελείωσε!   

Καστοριά: Η Χρυσή Αυγή τίμησε την 28η Οκτωβρίου και το ΟΧΙ του Ιωάννη Μεταξά. Στεφάνι στις εορταστικές εκδηλώσεις κατέθεσε ο συναγωνιστής Στέλιος Τούφας. 

Η Τ.Ο. Κεφαλονιάς & Ιθάκης της Χρυσής Αυγής τίμησε και φέτος την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και το «ΟΧΙ» του Κεφαλλήνα Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά, όπως αρμόζει. Αυτή τη φορά, στο μνημείο των Ελλήνων πεσόντων υπέρ Πατρίδος που βρίσκεται στα Βαλσαμάτα Κεφαλληνίας, σε μία ξεχωριστή εκδήλωση, μακριά και πάλι από την παράσταση υποκρισίας του πρασινοκοκκινομπλέ πολιτικού θιάσου της Κεφαλονιάς.