Η Χρυσή Αυγή τίμησε την Μνήμη των θυμάτων των κομμουνιστών στον Μελιγαλά - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 - 15:58

Αφιερωμένο στην μνήμη των Ελλήνων και Ελληνίδων που βασανίσθηκαν και εκτελέσθηκαν από τα αιμοσταγή κομμουνιστικά κτήνη στην Πηγάδα του Μελιγαλά Μεσσηνίας ήταν το ετήσιο μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή της 16ης Σεπτεμβρίου 2018 στον ομώνυμο ιερό χώρο. 

Μαζί με τους συγγενείς των δυστυχών θυμάτων, η Χρυσή Αυγή, όπως πάντοτε πρωτοπόρος και τις περισσότερες φορές αποκλειστικός φορέας υπεράσπισης της εθνικής ιδέας, τίμησε τους μάρτυρες της πίστεως και των ιδανικών της αιώνιας φυλής μας.

Στον ιερό χώρο της θυσίας παρευρέθησαν οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιώργος Επιτήδειος και Λάμπρος Φουντούλης οι οποίοι έτυχαν θερμής υποδοχής από τους συγκεντρωθέντες,  σύσσωμη η Τοπική Οργάνωση Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής καθώς και υποστηρικτές του Κινήματος από όλη τη Μεσσηνία, αλλά και από την Ηλεία και την Αρκαδία. 

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση ο Ευρωβουλευτής Λάμπρος Φουντούλης κατέθεσε στεφάνι εκπροσωπώντας τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νικόλαο Μιχαλολιάκο, ενώ για την Χρυσή Αυγή Μεσσηνίας στεφάνι κατέθεσε ο Γραμματέας της Τοπικής Δημήτριος Σαρατσιώτης.  

Ακολούθησαν ομιλίες για τα γεγονότα που συνέβησαν στην Πηγάδα αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Μελιγαλά, όπως η Μερόπη, η Μέλπεια και αλλού και που δυστυχώς συνεχίσθηκαν το επόμενο χρονικό διάστημα σε άλλους μαρτυρικούς τόπους της Μεσσηνίας με την ανοχή της τότε Κυβέρνησης, δουλοπρεπούς απέναντι στις κόκκινες ύαινες όπως άλλωστε οι περισσότερες κυβερνήσεις διαχρονικά.

Γυναίκες, ηλικιωμένοι, παιδιά, άνδρες μαχητές, όλοι έπεσαν θύματα του σαδισμού και των αιμοβόρων ενστίκτων των υπανθρώπων όπως κατήντησαν οι ποτισμένοι με το δηλητήριο του κομμουνισμού καθοδηγούμενοι από την καιροσκοπική ηγεσία του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, δηλαδή του Κ.Κ.Ε.

Η σεμνή τελετή έληξε με την ανάκρουση του Εθνικού ύμνου και μέσα σε κλίμα συγκίνησης, αλλά και ικανοποίησης. Διότι η παρουσία στην Πηγάδα απέδειξε ότι οι ιεροί νεκροί του έθνους μας παραμένουν ζωντανοί εφ’ όσον τιμώνται και παραμένουν στη μνήμη των επομένων γενεών, παρά τον βιολογικό τους θάνατο.

Οι εθνομάρτυρες του Μελιγαλά και όλης της Ελλάδας ‘ζουν’ μαζί μας, μας προτρέπουν και μας καθοδηγούν. Όλοι γνωρίζουμε το χρέος να διατηρήσουμε κοντά μας τους ηρωικούς προγόνους μας ώστε να απαλλάξουμε τον τόπο μας από τους εθνοπροδότες και τους υπονομευτές της αξιοπρέπειας και της ελευθερίας του ελληνικού λαού.