Η Χρυσή Αυγή στο 10ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος - ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017 - 19:28

Η Χρυσή Αυγή στο 10ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος - ΒΙΝΤΕΟ

Μετά από πρόσκληση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος προς τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νικόλαο. Γ. Μιχαλολιάκο στο 10ο διεθνές συνέδριο με θέμα «Η δημογραφική κατάρρευση της Ελλάδος: η αθέατη γενοκτονία», ο Λαϊκός Σύνδεσμος εκπροσωπήθηκε από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Χρήστο Παππά, παρουσία του Αρτέμη Ματθαιόπουλου μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου και του Φώτη Γραικού μέλους της Κεντρικής Επιτροπής.

Ο Χρήστος Παππάς απηύθυνε χαιρετισμό προς τους συνέδρους και τους παρευρισκομένους εκπροσώπους των πολυτέκνων και καταχειροκροτήθηκε.

Ο συναγωνιστής Παππάς τόνισε τα κάτωθι:

- Η Χρυσή Αυγή θεωρεί την επίθεση της οικονομίας και του "πολιτισμού" της παγκοσμιοποίησης ως τον κύριο κίνδυνο που αντιμετωπίζουν τα Έθνη.
- Το δημογραφικό πρόβλημα είναι η βραδυφλεγής βόμβα που βρίσκεται στα θεμέλια του Έθνους. Αποτελεί το κυριότερο πρόβλημα και ίσως τον πλέον θανάσιμο κίνδυνο για τον Ελληνισμό.
- Η Χρυσή Αυγή θεωρεί ως πρώτιστο καθήκον του κράτους - κάθε κυβέρνησης - την υπεράσπιση της ζωής από την σύλληψη ως τον θάνατο. Την προστασία της οικογενείας ως θεμελιώδη μονάδα της κοινωνίας.
- Πάνω απ' όλα η προώθηση του προτύπου της φυσικής οικογένειας.