Η Χρυσή Αυγή στις Αχαρνές: Στο πλευρό των σεισμοπαθών που τους έκοψε το ρεύμα η μνημονιακή συμμορία του Σύριζα

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017 - 18:22

Κλιμάκιο της Τ.Ο. Αχαρνών και ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης επισκέφθηκαν το πρωί τους σεισμοπαθείς συμπατριώτες μας της περιοχής Αχαρνών (στον οικισμό του στρατοπέδου Καποτά) όπου και έτυχαν θερμής υποδοχής.

Οι συναγωνιστές αρχικά ανάρτησαν πανό στην είσοδο του οικισμού με το σύνθημα: «ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ - ΟΧΙ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ!».

Το αριστερό  κράτος του μνημονίου, σε μια πρωτοφανή κίνηση απανθρωπιάς, άφησε χωρίς ρεύμα συμπολίτες μας, που έχουν μείνει άστεγοι λόγω των σεισμών τα προηγούμενα χρόνια. Έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση των ΜΑΤ κόπηκε το ρεύμα σε όλο σχεδόν τον οικισμό του στρατοπέδου Καποτά.

Συναντήσαμε κατάκοιτες, αλλά υπερήφανες Ελληνίδες, που ήρθαν από τον Πόντο στην μητέρα Πατρίδα (αυτά ήταν τα ακριβή τους λόγια) αλλά το ανάλγητο κράτος, τις πέταξε στο περιθώριο και χωρίς ρεύμα. Την ίδια ώρα, αμέτρητοι λαθρομετανάστες στεγάζονται δωρεάν σε πολυτελέστατους οικισμούς με ψύξη-θέρμανση και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

Οι Έλληνες όλων των λαϊκών περιοχών, μακριά από τα ακριβά προάστια συριζαίων και νεοδημοκρατών, βλέπουν την Χρυσή Αυγή ως την τελευταία ελπίδα για την σωτηρία του Έθνους.