Η Χρυσή Αυγή στην ΤΑΜΣ Παρμενίων 2017 -  Φωτορεπορτάζ

Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017 - 20:16

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ι. Αΐβατίδης, Η. Κασιδιάρης και Χ. Παππάς έδωσαν το παρόν στην τελευταία φάση της Διακλαδικής Άσκησης Παρμενίων που διεξήχθη στο πεδίο βολής Ψηλός Σταλός του Έβρου.

Με το πέρας της επιτυχούς άσκησης, οι εκπρόσωποί μας έτυχαν θερμής υποδοχής από τους Εθνοφύλακες της Θράκης μας και συνομίλησαν εκτενώς μαζί τους, ακούγοντας με προσοχή τους προβληματισμούς τους.

Εκφράστηκε η στήριξη της Χρυσής Αυγής σε αυτούς τους ξεχωριστούς άνδρες, τους ηρωικούς Ακρίτες μας, που παραμένουν πάντα ετοιμοπόλεμοι για την διαφύλαξη της Εθνικής μας Κυριαρχίας.

Το επιχειρησιακό επίπεδο και το εθνικό φρόνημα των Μονίμων Στελεχών και των Εφέδρων μας παραμένει υψηλό, παρά την πολιτική αδιαφορίας και ανθελληνισμού της συγκυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου.

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του kranosgr.blogspot.gr για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην ΤΑΜΣ Παρμενίων 2017

"Ο Ηλίας Κασιδιάρης ως μέλος της επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών υποθέσεων της ΒτΕ παρακολούθησε την τελική φάση της άσκησης μαζί με τους συναδέλφους του Χρήστο Παππά και Ιωάννη Αϊβατίδη.

Μάλιστα μετά το τέλος της άσκησης το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής αφού συναντήθηκε με εθνοφύλακες τους οποίους και συνεχάρη για τη συμμετοχή τους στον ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ, ξεναγήθηκε στα οπλικά συστήματα που έλαβαν μέρος στην τελική φάση από την 16η Μεραρχία."