Η Χρυσή Αυγή κάνει το κράτος να λειτουργεί

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012 - 19:00

Η Χρυσή Αυγή κάνει το κράτος να λειτουργεί

Ο δημιουργός της σελίδας που εμπαίζει το Γέροντα Παΐσιο, συνελήφθη την Παρασκευή, σύμφωνα με ανακοίνωση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο 27χρονος είχε δημιουργήσει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ένα group με τίτλο «Γέροντας Παστίτσιος», στο οποίο αναρτούσε αποσπάσματα από τα λεγόμενα του γέροντα και τα παρέφραζε όπως εκείνος ήθελε. Ο νεαρός συνελήφθη με την κατηγορία της κακόβουλης βλασφημίας και της καθύβρισης θρησκευμάτων μέσω του Facebook. Από την αστυνομική ψηφιακή έρευνα, που πραγματοποιήθηκε εξακριβώθηκαν τα αρχεία καταγραφής (logfiles) και τα ηλεκτρονικά ίχνη του διαχειριστή - χρήστη της σελίδας και την Παρασκευή το πρωί, κλιμάκιο εξειδικευμένων Αξιωματικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε νομότυπη έρευνα, παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού, στο σπίτι του 27χρονου στα Ψαχνά Ευβοίας. Στο σπίτι όπου διέμενε βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα λαπτοπ, στο οποίο φαινόταν ότι αυτός είναι ο διαχειριστής της σελίδας «Γέροντας Παστίτσιος» και ο νεαρός συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.


Να θυμίσουμε ότι στις 17/9/2012 καταθέσαμε ερώτηση προς τους Υπουργούς Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, και Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη την οποία παραθέτουμε στη συνέχεια.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει το γεγονός ότι οι ενέργειες της Χρυσής Αυγής κινητοποιούν τον κρατικό μηχανισμό. Να σημειωθεί ότι η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. έχει ιδιαίτερο φόρτο εργασίας το τελευταίο διάστημα αφού κατ' εντολήν του πολιτικού προϊσταμένου της κ.Δένδια καλείται να παρακολουθεί στενά τις εθνικιστικές ιστοσελίδες...

Να σημειωθεί πως οι συνήθεις υπερασπιστές λαθρομεταναστών και αριστερών τρομοκρατών έσπευσαν να υπερασπίσουν τον βλάσφημο 27χρόνο με πρώτο και καλύτερο τον Παπαδημούλη. Ιδού και οι σχετικές αναρτήσεις από το twitter του: