Η Χρυσή Αυγή είναι το ΜΟΝΟ αντισυστημικό κόμμα και γι΄ αυτό φιμώνεται από τα κανάλια της διαπλοκής

Κυριακή, 2 Ιουνίου 2019 - 10:02

Η Χρυσή Αυγή είναι το ΜΟΝΟ αντισυστημικό κόμμα και γι΄ αυτό φιμώνεται από τα κανάλια της διαπλοκής

Το πολιτικό κατεστημένο της επονομαζόμενης από τους κήνσορες της ψευτοδημοκρατίας ως μεταπολιτευτικής περιόδου αποτελεί την πλέον σάπια και σκοτεινή περίοδο της πολιτικής ιστορίας μας. Μια περίοδο που χαρακτηρίστηκε από οικονομικά σκάνδαλα, από παραχωρήσεις των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων (βλ. Ίμια και συμφωνία των Πρεσπών) καθώς και με την ολοκληρωτική εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας στα κοράκια  των Βρυξελλών μέσω της υπογραφής των μνημονίων.

Η μόνη πολιτική δύναμη που κατήγγειλε και συνεχίζει να καταγγέλλει τα κακώς κείμενα και να μάχεται για την Πατρίδα είναι η Χρυσή Αυγή. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο το σύστημα επιλέγει να «φυτέψει» πολιτικά ανδρείκελα όπως ο τηλεπωλητής Βελόπουλος με συνειδητό και αντικειμενικό σκοπό να αποδυναμώσει την μοναδική εθνική φωνή.

Όλα τα πληρωμένα Μ.Μ.Ε σε πλήρη συνεννόηση προβάλλουν καθημερινώς τον Βελόπουλο, ο οποίος προωθείται ως ο «αντισυστημικός» εκφραστής του πατριωτικού ακροατηρίου και την ίδια στιγμή φιμώνουν συνειδητά το Κίνημα μας, που εμπράκτως έχει αποδείξει με τις δράσεις του είτε σε κοινοβουλευτικό είτε σε κοινωνικό επίπεδο, ότι συνιστά την μόνη Εθνική επιλογή μέσα στην ζούγκλα της ελληνικής πολιτικής πραγματικότητας.

Για κακή του τύχη όμως ο Βελόπουλος το μόνο που καταφέρνει είναι να αυτοεξευτελίζεται, να αποδεικνύει την πολιτική του ασημαντότητα, καθώς και την ουσιαστική του αδυναμία να υπηρετήσει το εθνικό συμφέρον.  

Από την άλλη μεριά η Χρυσή Αυγή στέκεται όρθια χωρίς κρατική χρηματοδότηση, χωρίς προβολή από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και έχει απέναντι της σύσσωμο το πολιτικό σύστημα. Ως εκ τούτου συνιστά εκ των πραγμάτων τον μόνο αντισυστημικό πολιτικό οργανισμό με ουσιαστικό λαϊκό έρεισμα, όντας η τελευταία ασπίδα του Έθνους.

Φοίβος Μαργαρίτης