Η χαμένη τιμή της δημοσιογραφίας σχετικά με το «Russia Gate»

Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 - 08:30

Η χαμένη τιμή της δημοσιογραφίας σχετικά με το «Russia Gate»

Ένας μεγάλος κίνδυνος τόσο για την δημοσιογραφία όσο και για την νοημοσύνη μας είναι να επιτρέψει σε ένα μη αποδεδειγμένο ή σοβαρά αμφισβητούμενο γεγονός να γίνει μέρος της αποδεκτής αφήγησης και εμφανιζόμενο ευρέως να παραπλανά τους πολίτες, όπως π.χ. έγινε στο παρελθόν με το δήθεν χημικό οπλοστάσιο του Σαντάμ που ήταν η αφορμή εισβολής στο Ιράκ των αμερικανικών στρατευμάτων. Η πρόσφατη φρενίτιδα και υστερία των δημοσιογράφων και των ΜΜΕ που καθοδηγούνται και χρηματοδοτούνται από σιωνιστικά κέντρα αφορά το λεγόμενο Russiagate, δηλαδή την υποτιθέμενη, φερόμενη ρωσική ανάμειξη στις εκλογές των ΗΠΑ πριν ένα χρόνο.

Πρόκειται για τον πιο ανισσόροπο ισχυρισμό της διεθνούς δημοσιογραφικής ιστορίας, πρόκειται για την πλέον τρελή θεωρία συνομωσίας της εποχής μας, τουτέστιν ότι Ρώσοι χάκερς χειραγώγησαν τις αμερικανικές εκλογές για να βοηθήσουν τον Τραμπ να αναδειχθεί πρόεδρος. Αποδείξεις δεν υπάρχουν, ακόμη και οι επικεφαλής του FBI, της CIA και του NSA δεν κατάφεραν να προσφέρουν αποδεικτικά στοιχεία, παρ’ όλα αυτά η καχυποψία διοχετεύτηκε εντέχνως από τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ και τους πληρωμένους κονδυλοφόρους και έτσι γεννήθηκε το «Russiagate». Το Russiagate, σε αντίθεση με το Watergate που ανάγκασε τον Νίξον να παραιτηθεί από το προεδρικό αξίωμα το 1974, βασίζεται αποκλειστικά σε ισχυρισμούς, υποθέσεις και φήμες.

Πριν ένα χρόνο ο Τραμπ εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ, ένας πολιτικός μπαμπούλας, μια μη αποδεκτή πολιτική φυσιογνωμία για το σιωνιστικό κατεστημένο της Ουάσιγκτον. Ένα κατεστημένο το οποίο έδινε 90% πιθανότητα στην νίκη της Χίλαρι Κλίντον, ένα σιωνιστικό κατεστημένο που είχε θέσει υπό τις προσταγές της Κλίντον όλα τα νεοφιλελεύθερα και νεοσυντηρητικά think tanks των ΗΠΑ, ένα κατεστημένο που μέσω των ΜΜΕ που ελέγχει έκανε καθημερινή πλύση εγκεφάλου υπέρ της Κλίντον στους αμερικανούς ψηφοφόρους. Η Κλίντον διέθεσε 1,3 δισ. δολάρια για την προεκλογική της εκστρατεία, ποσό τριπλάσιο από αυτό που διέθεσε ο Τραμπ, παρ’ όλα αυτά δεν κατάφερε να εκλεγεί. Ήταν η χειρότερη ήττα του βαθέως σιωνιστικού κράτους από τότε που ιδρύθηκαν οι ΗΠΑ και διεξάγονται εκλογές.

Όμως οι κινούντες τα νήματα από την χαμοκέλα του σιωνιστικού παρακράτους ουδέποτε παραδέχθηκαν την ήττα τους. Ξεκίνησαν μια βρώμικη προπαγάνδα επικαλούμενοι κάποιους αόρατους Ρώσους χάκερς του υπερβολικά παντοδύναμου Πούτιν, οι οποίοι στέρησαν από το καλό τους «παιδί» την Χίλαρι την εκλογική της νίκη. Εδώ και ένα χρόνο λοιπόν εξακολουθούν να κυκλοφορούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και στους τηλεοπτικούς σταθμούς ειδήσεις περί «κλητεύσεων», «επιτροπών», «ειδικών ανακριτών» σχετικά με το Russiagate, έτσι ώστε το θέμα να γίνει εύπεπτο για τον μέσο πολίτη και μέρος μιας αποδεκτής και μη αμφισβητούμενης αφήγησης.

Ο στόχος του σιωνιστικού κατεστημένου είναι διάφανος: Πρέπει πάση θυσία να εμποδιστεί ο Τραμπ να εκπληρώσει την υπόσχεση του «America First» και την προεκλογική του δέσμευση «to come along with Russia» (να συνυπάρξουμε μαζί με την Ρωσία). Κατανόηση, διαπραγμάτευση, αποκλιμάκωση του Β΄ Ψυχρού Πολέμου είναι θέματα ταμπού για το σιωνιστικό παρακράτος της Ουάσιγκτον και για αυτό τον λόγο πρέπει να διατηρείται στην επικαιρότητα το Russiagate, ούτως ώστε να αποφευχθούν οι προσπάθειες του Τραμπ προς την πραγματοποίηση των προεκλογικών του δεσμεύσεων. Το κερασάκι στην τούρτα του Russiagate το τοποθέτησε πρόσφατα η σιωνιστική χαμοκέλα της Ουάσιγκτον με τον ισχυρισμό ότι Ρώσοι χάκερς χειραγώγησαν επίσης το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας και του BREXIT!

Γιατί όμως γίνονται όλα αυτά; Η απάντηση είναι απλή: Το σιωνιστικό στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα χρειάζεται οπωσδήποτε έναν εχθρό, διότι η πολυπολική ειρήνη, η κατανόηση, η αποκλιμάκωση του Β΄ Ψυχρού Πολέμου είναι επιζήμιες καταστάσεις για τους διεθνείς τοκογλύφους. Ουδόλως ενδιαφέρει τους διεθνείς τοκογλύφους ότι δυο πυρηνικές υπερδυνάμεις στέκονται αντιμέτωπες σε ορισμένες περιοχές συγκρούσεων και η ανθρωπότητα κινδυνεύει από πυρηνική καταστροφή. Αυτό που ενδιαφέρει τους σιωνιστές τοκογλύφους και τα πολιτικά τους λαμόγια τσιράκια είναι η συνέχιση των σχεδίων της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, αντίπαλον δέος της οποίας είναι η Ρωσία και η Κίνα. Το Russiagate λοιπόν μαζί με την υστερική ρωσοφοβία είναι ένα αφήγημα για να γίνουν εύληπτα στον μέσο πολίτη τα σχέδια των Σιωνιστών.

Γ. Λιναρδής