Η Αντιγόνη Λυμπεράκη, ως άνθρωπος του Σόρος, στην Βουλή

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 - 11:33

Και με τον… νόμο πλέον ο διεθνής κερδοσκόπος και φανατικός εθνομηδενιστής και κοσμοπολίτης Τζορτζ Σόρος έχει εκπρόσωπό του στην Βουλή. Πρόκειται για την Αντιγόνη Λυμπεράκη, συγγενής της οικογένειας Μητσοτάκη, η οποία καταλαμβάνει την βουλευτική έδρα που έμεινε κενή μετά την παραίτηση του Γιώργου Αμυρά για να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Η ίδια δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ναι μεν θα διακόψει την ενασχόλησή της ως γενική διευθύντρια της ΜΚΟ «Solidarity Now», αλλά την ενασχόληση με τους «πρόσφυγες» «δεν θα την ξεχάσω από τα έδρανα της Βουλής».

Σημειώνεται ότι η εν λόγω ΜΚΟ χρηματοδοτείται από το ίδρυμα του Τζορτζ Σόρος. Υπενθυμίζεται ακόμη ότι η Αντιγόνη Λυμπεράκη άφησε εποχή… με τις ελιτιστικές αναφορές της στο δημοψήφισμα του 2015, ότι «οι φτωχοί κάνουν λάθος επιλογές σε κρίσιμες στιγμές»!

Εάν αύριο δούμε (και) την Λυμπεράκη να προσχωρεί στην ΝΔ, όχι μόνο λόγω οικογενειακών καταβολών, αλλά κι επειδή η ΝΔ έχει επί της ουσίας τις ίδιες κοσμοπολίτικες απόψεις μ’ αυτήν, δεν θα μας προξενήσει καμία απολύτως έκπληξη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ