Η άνοδος του Εθνικιστικού Κινήματος απαιτεί Αλήθειες και όχι λαϊκισμό - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018 - 15:39

Η άνοδος του Εθνικιστικού Κινήματος απαιτεί Αλήθειες και όχι λαϊκισμό - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Από τις αρχές Οκτωβρίου του 2017 οι “νταβατζήδες” και “ιδιοκτήτες” (έτσι νομίζουν...) της χώρας είχαν ετοιμάσει μία ωραία ιστορία, ένα ωραίο παραμύθι. Έτσι, με τις περίφημες εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίες και διαφημίστηκαν θορυβωδώς, άρχισαν ξαφνικά οι δείκτες των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ να ανεβαίνουν, όπως ο δείκτης του Χρηματιστηρίου επί Σημίτη! Και ο παραλληλισμός αυτός δεν είναι καθόλου άστοχος.

Έτσι φτάσαμε τέλη του χρόνου 2017 να έχουμε όχι απλά σε διψήφιο ποσοστό το ΠΑΣΟΚ, αλλά να φτάνει μέχρι και το 12% και 13% και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο 6% με 7%! Όμως, τα παραμύθια δεν κρατάνε πολύ και η ώρα της Αλήθειας, ακόμη κι αν αργήσει καμιά φορά, έρχεται. Έτσι ήλθε το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και πρόσφατα η υπόθεση Novartis και άρχισαν τα πρώτα σημάδια μιας πιο αληθινής (ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ!) παρουσιάσεως των πραγμάτων να διαφαίνονται στον ορίζοντα. Δεν ήταν τυχαίο ότι για ένα μήνα και πλέον οι εταιρείες δημοσκοπήσεων είχαν σιωπήσει.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 9,4% - Άνω όριο 10,6%

Αυτό που επρόκειτο να παρουσιάσουν και το οποίο γνώριζε και γνωρίζει ο Ελληνικός Λαός ανέλαβαν να το προβάλλουν σαν… ανεξάρτητες γνώμες συγκεκριμένοι πολιτικοί αναλυτές. Ειδικότερα το Bloomberg στην ανάλυσή του τόνιζε: «η υπόθεση Novartis στην Ελλάδα αποτελεί μέρος ενός παγκόσμιου σκανδάλου της φαρμακευτικής βιομηχανίας και διερευνά το ρόλο του ελβετικού κατασκευαστή ναρκωτικών σε πιθανώς υπερβολικές τιμές φαρμάκων και εμβολίων… Η υπόθεση απειλεί να επιδεινώσει την απογοήτευση του κοινού με τα κατεστημένα πολιτικά κόμματα, με συνέπεια να ευνοούν την άνοδο ομάδων στήριξης των πολιτικών άκρων

Αλλά και στην διάρκεια της συζητήσεως στην Βουλή για την προκαταρκτική, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά είπε: «Όσο περισσότερο παραβιάζετε τους θεσμούς, όσο καταπατάτε την διάκριση των εξουσιών, τόσο περισσότερο βάζετε σε κίνδυνο τη Δημοκρατία. Είναι η ίδια λογική που οδήγησε στις «πλατείες της οργής» και εν τέλει στην Χρυσή Αυγή, στην ακροδεξιά.» Ειδικό άρθρο είχε για τις αναμενόμενες πολιτικές εξελίξεις μετά την ανάδειξη του θέματος της Μακεδονίας και της δημόσιας διαφθοράς και η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, σε άρθρο της οποίας “έμπειρος δημοσκόπος” έκανε την πρόβλεψη ότι οι συζητήσεις περί διαφθοράς ευνοούν τους ακραίους και ότι η κακή εικόνα που έχει η κοινή γνώμη για το πολιτικό σύστημα χειροτερεύει τα πράγματα. Το “χειροτερεύει” γι’ αυτούς ίσως να σημαίνει ότι συμβαίνει κάτι πολύ καλύτερο για την χώρα...

Ας έλθουμε όμως τώρα στην δημοσκόπηση, η οποία δημοσιεύθηκε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ” και έγινε από την εταιρεία METRON ANALYSIS. Σύμφωνα με αυτήν η εκτίμηση ψήφου για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι 9,4% και ξεπερνά με διαφορά μεγαλύτερη της μίας μονάδας το ΠΑΣΟΚ και μεγαλύτερης των δύο μονάδων το Κ.Κ.Ε. Το άνω πιθανό όριο όμως του ποσοστού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι στο 10,6%. Υψηλά ποσοστά παρουσιάζει η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, η Πελοπόννησος και η Θεσσαλία καθώς και η κεντρική Μακεδονία. Σημαντικό στοιχείο επίσης της δημοσκοπήσεως είναι ότι θετική γνώμη για τον υπογράφοντα το άρθρο, του επικεφαλής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δηλώνει το 12% των Ελλήνων.

Αλήθειες και όχι λαϊκισμός

Είναι δεδομένο, λοιπόν, ότι το Κίνημά μας βρίσκεται σε άνοδο, μίαν άνοδο που την κερδίσαμε έχοντας απέναντί μας τους πάντες! Μίαν άνοδο που την κερδίσαμε με την συνέπειά μας, το ήθος μας, το γεγονός ότι δεν βάλαμε νερό στο κρασί μας και τους αγώνες μας στους δρόμους και στις πλατείες, στις πόλεις και στα χωριά. Χρειάζεται όμως αγώνας για να γίνουμε ακόμη περισσότερο δυνατοί. Θα πρέπει επίσης, να κατορθώσουμε με όσα μέσα διαθέτουμε να παρουσιάσουμε στον Ελληνικό Λαό το πρόγραμμά μας, το οποίο υπάρχει και στην ιστοσελίδα μας και σε έντυπη μορφή, διαψεύδοντας όλους αυτούς τους γελοίους, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει πρόγραμμα. Απαραίτητες κρίνω συν τοις άλλοις, την υπευθυνότητα και την σοβαρότητα ακόμη και με πολιτικό κόστος! Να πούμε στον Λαό Αλήθειες και όχι με επιχειρήματα πεζοδρομίου, κάνοντας λαϊκισμό, να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ανόητους και επιπόλαιους! Χρειαζόμαστε δίπλα μας συνειδητούς Αγωνιστές της Εθνικιστικής Ιδέας για να δώσουμε μαζί τους την μάχη για την Νέα Ελλάδα που έρχεται.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή