H αιτία του κακού και η “σιωπή των αμνών” στην Ελλάδα των ολιγαρχών - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016 - 11:34

H αιτία του κακού και η “σιωπή των αμνών” στην Ελλάδα των ολιγαρχών - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Μία ομιλία του Αρχιεπισκόπου του Καντέρμπουρυ και η ένταξη της Ελλάδος στην Ευρωζώνη

"Η πλουτοκρατία ήτο, είναι και θα είναι ο μόνιμος άρχων του κόσμου, ο διαρκής αντίχριστος». ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

"Η Αγγλία έχει δύο Βουλάς την Άνω και την Κάτω. Ημείς έχομεν μίαν Βουλήν άνω-κάτω!” ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΡΟΪΔΗΣ

Πριν λίγες ημέρες ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ επισκέφθηκε την Γαλλία, προκειμένου να τιμηθεί από το Καθολικό Πανεπιστήμιο. Κατά την διάρκεια της επισκέψεώς του ο Αρχιεπίσκοπος ομίλησε και η ομιλία του δεν είχε μόνον θρησκευτικό και θεολογικό περιεχόμενο. Ήταν μία ομιλία βαθύτατα πολιτική, η οποία αφορούσε και την Ελλάδα.

Αναφερόμενος στην τρομοκρατία των ισλαμιστών τόνισε ότι οι πράξεις βίας ευρίσκονται μέσα στον σκληρό πυρήνα της θρησκείας του Ισλάμ και όποιος με ευχολόγια του τύπου “οι τζιχαντιστές δεν είναι ισλαμιστές” προσπαθεί να δώσει απαντήσεις στην απειλή της τρομοκρατίας, τότε απλά αποφεύγει να δει το πρόβλημα στην ουσία του.

Ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ είναι γνωστός για τις θέσεις του ενάντια στην τυραννία του χρηματοπιστωτικού συστήματος στην Ε.Ε. και για τον λόγο αυτό είχε πάρει δημόσια θέση υπέρ του Brexit.

Μιλώντας, λοιπόν, για την κάτω από την τυραννία του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου ευρισκόμενη Ε.Ε., δεν μπορούσε παρά να αναφερθεί και στην Ελλάδα, την χώρα η οποία βιώνει κατά τον πλέον σκληρό τρόπο την οικονομική πολιτική της Ε.Ε. Το παρακάτω απόσπασμα από την ομιλία του είναι χαρακτηριστικό: “Οι πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης κρατούν στην απελπισία ολόκληρες χώρες εξαθλιώνοντας την πλειοψηφία των πολιτών… Η Ελλάδα παροτρύνθηκε να εισέλθει στην Ευρωζώνη με ουσιαστικά ψεύτικα στοιχεία και χωρίς να πληροί τα κριτήρια για ένταξη στο ευρώ… Υιοθετώντας το ευρώ που είναι ουσιαστικά ένα ξένο νόμισμα, μία χώρα χάνει την ικανότητα να εξυπηρετήσει το χρέος της με την εκτύπωση χρήματος για να βρει διέξοδο από τα προβλήματά της… Όταν έφτασε η Μεγάλη Ύφεση το 2008, δεν μας έκανε έκπληξη που η Ελλάδα δεν μπόρεσε να πληρώσει τον λογαριασμό. Και εξαιτίας της προηγούμενης κακοδιαχείρισης και επίσης της διαφθοράς από μια ελίτ, οι φτωχοί ενός ολόκληρου έθνους έχουν τεθεί ουσιαστικά σε ακούσια πτώχευση… Αυτό που έχουμε σήμερα στην Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη φυλακή οφειλετών στην ευρωπαϊκή ιστορία».

Αυτά είπε ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ στην Γαλλία, αλλά στο ψευτορωμαίικο σφυρίζουν αδιάφορα και κανείς δεν βρέθηκε να δώσει μία απάντηση. Φαίνεται πως για όλους αυτούς τους απίθανους τύπους, οι οποίοι υπάρχουν στην κυβέρνηση, αλλά και στην αξιωματική αντιπολίτευση, δεν άξιζε τον κόπο να σχολιάσουν έστω τα λεγόμενά του, τα οποία αποτελούν ευθεία καταγγελία για τα όσα συνέβησαν και συνεχίζουν να συμβαίνουν στην Πατρίδα μας. Ο Άγγλος Αρχιερέας ευθέως κατηγόρησε το καθεστώς Σημίτη σαν την βασική αιτία του κακού με την ένταξη της Ελλάδος με πλαστά στοιχεία στην ζώνη του Ευρώ, μία ένταξη που οδήγησε με την κρίση του 2008 στην οικονομική κατάρρευση.

Ποιος θα μπορούσε όμως να απαντήσει σε αυτές τις καταγγελίες, αφού όλοι τους είναι συνένοχοι στο έγκλημα αυτό ενάντια στο Ελληνικό Έθνος; Μήπως, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ του αριστερού μνημονίου που συνεχίζουν την ολέθρια πολιτική της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου; Όχι, βέβαια!

Μήπως θα μπορούσε να απαντήσει σχετικά η Ν.Δ.; Και τι να πει; Αφού μαζί με τον Σημίτη πανηγύριζε την ένταξη της Ελλάδος στην ευρωζώνη και ακόμη μέχρι σήμερα υποστηρίζει την πολιτική αυτή. Στην περίπτωση και των δύο λοιπόν, σχηματισμών εξουσίας επί του προκειμένου η σιωπή είναι χρυσός. Χρυσός είναι βεβαίως η σιωπή και για τα μεγάλα ΜΜΕ, τα οποία ελέγχονται από τους συμμέτοχους και συνένοχους στην αμαρτωλή εξουσία ολιγάρχες του τόπου.

Εξαθλιώνει τους λαούς η οικονομική πολιτική της Ε.Ε. και του ευρώ δηλώνει ο Άγγλος Ιερωμένος, αλλά αυτοί σιωπή. Δεν βρέθηκε κανείς να του απαντήσει και ούτε που πρόκειται. Απόλυτα υποταγμένοι στην ξενοκρατία των μνημονίων οδηγούν κάθε ημέρα και περισσότερο την Πατρίδα μας στην καταστροφή. Σιωπή και από τα απολιθώματα του μπολσεβικισμού, τα οποία επιδίδονται σε ιδιαίτερα κερδοφόρες μπίζνες απόλυτα προσαρμοσμένα στο νέο καπιταλιστικό περιβάλλον.

Μία δύναμη απομένει σε αυτόν τον τόπο ασυμβίβαστα Εθνική και γνήσια Λαϊκή, δύναμη η οποία σταθερά μάχεται ενάντια στα εθνοκτόνα σχέδια της ιστορικά χρεοκοπημένης αριστεράς και της σκληρής αντιλαϊκής πολιτικής του φιλελευθερισμού και η δύναμη αυτή είναι οι Έλληνες Εθνικιστές, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Να γιατί μας πολεμούν με τόσο μίσος, γιατί είμαστε οι  μόνοι που απομείναμε όρθιοι να πολεμάμε τα ολέθρια ανθελληνικά σχέδια των αφεντικών τους.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή