Γιάννης Λαγός στο SuperB Πάτρας: Να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών - Η κυβέρνηση έχει προδώσει την Μακεδονία μας! ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 - 16:40

Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Super B Πάτρας για τα δύο μείζονα θέματα της επικαιρότητας, το Μακεδονικό και το σκάνδαλο Novartis.

Για το σκάνδαλο Novartis σημείωσε πως είναι αδιαμφισβήτητο, καθώς υπάρχουν συγκεκριμένες κατηγορίες για συγκεκριμένα πρόσωπα και με ντοκουμέντα, ενώ για τον Αντώνη Σαμαρά τόνισε πως είναι γνωστά τα εγκλήματα που διέπραξε όπως και στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.

Πάγια θέση του Λαϊκού Συνδέσμου είναι η κατάργηση του απαράδεκτου και ντροπιαστικού νόμου περί ευθύνης υπουργών που καλύπτει τους εγκληματίες πολιτικούς.

Για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό σημείωσε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ  - ΑΝΕΛ έχει πουλήσει το όνομα της Μακεδονίας μας, υπογραμμίζοντας και την υποκριτική θέση της ΝΔ, η οποία δήθεν κόπτεται, αλλά επί δικών της κυβερνήσεων κατοχύρωσαν οι σκοπιανοί σφετεριστές το όνομα της Μακεδονίας μας.