Γιάννης Λαγός στο HighTV: Η Χρυσή Αυγή θα ακυρώσει την προδοτική συμφωνία Τσίπρα-Καμμένου! ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 - 12:58

Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης έδωσε ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός στο HighTV και στην εκπομπή «Για όλα» με τον Πολυνίκη Τριγάζη.

Αρχικά, ο συναγωνιστής απάντησε σε συκοφαντίες που διακινούν τόσο για τον ίδιο όσο και συνολικά για το Κίνημα της Χρυσής Αυγής, όπως και στις αθλιότητες του Βούτση τονίζοντας ότι όλα αυτά προέρχονται από τους διώκτες των Εθνικιστών, γιατί είναι οι μόνοι που αγωνίζονται την πατρίδα και αγκαλιάζονται από τον Λαό.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο εξώδικο που απέστειλε η Χρυσή Αυγή στον πρόεδρο της βουλής με σκοπό να ανακαλέσει όλες αυτές τις αθλιότητες που εκστόμισε κατά του Λαϊκού Συνδέσμου.

Ο συναγωνιστής μεταξύ άλλων παρουσίασε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την οικονομία, την λαθρομετανάστευση, τα εθνικά θέματα και ειδικότερα για το ζήτημα της Θράκης όπου η τουρκία μεθοδικά διεισδύει στην περιοχή με την ανοχή του ανθελληνικού κράτους.

Σχετικά με την επαίσχυντη συμφωνία που υπέγραψε ο Τσίπρας με την συνενοχή του Καμμένου στις Πρέσπες τόνισε ότι μία εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής όχι μόνο θα την ακυρώσει, αλλά θα αγωνιστεί για τα δίκαια της Ελλάδας, ενώ παράλληλα κάλεσε τον Ελληνικό Λαό σε εγρήγορση γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Κλείνοντας, σημείωσε πως η Χρυσή Αυγή παρά τις διώξεις, τις συκοφαντίες και τους αποκλεισμούς θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την Πατρίδα και την Ορθοδοξία.  

Διαβάστε επίσης: Επιστολή - δέσμευση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου προς τους Διεθνείς Οργανισμούς για την ακύρωση της συμφωνίας με τα Σκόπια από την Χρυσή Αυγή