Γιάννης Λαγός: Ο Σύριζα εκπροσωπεί μόνο τις ιδεοληψίες της αριστεράς! ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2017 - 20:33

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Πειραιώς κατά την ομιλία του για το μνημονιακό νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας αρχικά σημείωσε πως η Χρυσή Αυγή δικαιώθηκε που έλεγε εδώ και χρόνια πως οι μισθοί στην Ελλάδα θα φτάσουν στα επίπεδα βουλγαρίας-ρουμανίας και σήμερα φτάσαμε στο σημείο να έρχεται η υπουργός με θράσος και να περηφανεύεται πως η κυβέρνηση θα δώσει εθνική σύνταξη 345 ευρώ!   

Σχετικά με την έξαρση της εγκληματικότητας, τον ιρακινό που κυκλοφορούσε με σπαθί και τα μαχαιρώματα στον Άγιο Παντελεήμονα, τόνισε πως οι κυβερνώντες έχουν αλλοιώσει πληθυσμιακά την χώρα μας και οι ίδιοι απροκάλυπτα κυνηγούν την Ορθοδοξία και τον Πατριωτισμό κάνοντας αναφορές για «ταλιμπάν» της Ορθοδοξίας.

Κατήγγειλε στην συνέχεια την Γιαννακάκη που ευχήθηκε καλό Μπαϊράμι στους «τουρκοκύπριους συμπολίτες μας» αναγνωρίζοντας το ψευδοκράτος ξεχνώντας την εισβολή την κατοχή και τους νεκρούς Έλληνες στην Κύπρο. «Εκπροσωπείτε μόνο τις ιδεοληψίες σας και τα κόμπλεξ που έχετε απέναντι στην Ελλάδα και στην Θρησκεία» είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενους στου συριζαίους.

Ο Γιάννης Λαγός σχετικά με τις πρόσφατες επιθέσεις κατά στελεχών της Χρυσής Αυγής τόνισε πως οι βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου όχι μόνο δεν τις καταδικάζουν, αλλά θεωρούν πως ένας Χρυσαυγίτης μπορεί να χτυπηθεί μόνο και μόνο για την ιδεολογία του.

Για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που θα ξεκινήσουν σύντομα σημείωσε πως αυτή είναι κοινωνική προσφορά της Αριστεράς που αρπάζει τα σπίτια των Ελλήνων και χαρίζει την ίδια στιγμή προνόμια στους λαθρομετανάστες.

Από το βήμα της βουλής ο συναγωνιστής παρουσίασε το ψήφισμα της Χρυσής Αυγής το οποίο θα υπογράψουν χιλιάδες Έλληνες ώστε όλα αυτά που κάνει η ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ που εμπίπτουν στον αντιρατσιστικό νόμο να κριθούν αντισυνταγματικά και να σταματήσουν.

Κλείνοντας, τόνισε πως η Χρυσή Αυγή όσο και να σας πονάει θα συνεχίζει και θα φωνάζει για «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών».