Για το περιστατικό της ληστείας 90χρονης από αλλοδαπούς στην Αμμουδάρα Καστοριάς

Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012 - 00:15

Για το περιστατικό της ληστείας 90χρονης από αλλοδαπούς στην Αμμουδάρα Καστοριάς

Με λύπη και αποτροπιασμό ενημερωθήκαμε από το αστυνομικό ρεπορτάζ τοπικού καναλιού της Καστοριάς, το περιστατικό σχετικά με τη ληστεία και την κακοποίηση 90χρονης γυναίκας στην Αμμουδάρα Καστοριάς, όπου φέρονται 2 παράνομοι λαθρομετανάστες αλλοδαποί να εισβάλουν στην οικία της γριούλας, να την χτυπούν αδίστακτα και να τη ληστεύουν. Από όσο γνωρίζουμε η άτυχη ηλικιωμένη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Καστοριάς με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και φυσικά μεγάλο σοκ.

Δυστυχώς τα περιστατικά κλοπών, ληστειών, κακοποιήσεων και άλλων εγκληματικών ενεργειών συνεχίζονται αμείωτα στην περιοχή μας και αποδεδειγμένα οφείλονται στην παρουσία παράνομων εισβολέων λαθρομεταναστών οι οποίοι είναι αδίστακτοι και άκρως επικίνδυνοι.

Δεν θέλει και πολύ να επαναληφθούν γεγονότα όπως πρόσφατα, αυτό στην Πάτρα με τον νεκρό 29χρονο για ασήμαντη αφορμή, στην Καισαριανή όπου για ένα cd-player αυτοκινήτου γάζωσαν και σκότωσαν με Καλασνίκωφ 2 αδέρφια, στην Πάτρα πάλι χθες, όπου δολοφονήθηκε 80χρονη και μην ξεχνάμε και το περιστατικό πριν λίγους μήνες όπου για μια κάμερα μαχαιρώσανε έναν 44χρονο που πήγαινε στο νοσοκομείο να δει το νεογέννητο παιδί του… και δεκάδες άλλα περιστατικά, τα οποία δυστυχώς έχουν γίνει ρουτίνα στα αστυνομικά δελτία. Είναι πλέον τραγικό, μια δολοφονία Έλληνα από παράνομο εισβολέα λαθρομετανάστη για λίγα ευρώ να είναι τόσο συνηθισμένο γεγονός που περνάει στα ψιλά των ειδήσεων.

Επαναλαμβάνουμε τις πάγιες θέσεις της Χρυσής Αυγής για τη λαθρομετανάστευση και ειδικά για το Νομό Καστοριάς που είναι παραμεθόρια περιοχή:

  •  Άμεση απέλαση όλων των παράνομων εισβολέων λαθρομεταναστών.
  •  Καταγγελία της συμφωνίας Δουβλίνο ΙΙ και ειδικές διμερής συμφωνίες με χώρες της Ε.Ε. και άλλες όμορες χώρες για επαναπροώθηση λαθρομεταναστών.
  •  Επαναδιασπορά των ναρκοπεδίων κατά προσωπικού στα σύνορα μας.
  •  Τοποθέτηση μονάδων των Ειδικών Δυνάμεων στα σύνορα της χώρας, να ξαναλειτουργήσουν τα παραμεθόρια φυλάκια στο νομό Καστοριάς, να γεμίσουν πάλι τα στρατόπεδα μας, να αποκτήσουν ισχυρό αίσθημα ασφάλειας τα απομακρυσμένα χωριά μας.
  •  Να γίνει ιδιώνυμο κάθε αδίκημα στο οποίο προβαίνει λαθρομετανάστης.
  •  Να καταργηθεί από την επόμενη βουλή ο νόμος που δίνει ιθαγένεια και πολιτικά δικαιώματα σε παράνομους εισβολείς λαθρομετανάστες.
  •  Να γίνει ποινικό αδίκημα η παράνομη απασχόληση λαθρομεταναστών.
  •  Να ενισχυθούν τα αστυνομικά τμήματα παραμεθόριων περιοχών όπως η Καστοριά με περισσότερο προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

Γραφείο Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Δυτικής Μακεδονίας