Για την επίθεση στον δημοσιογράφο Κ. Μπογδάνο

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012 - 13:23

Τους πείραξε το «Εγέρθητι». Όταν τους τσακίζουν στο ξύλο, πάει περίπατο η αξιοπρέπεια - Προσπάθησαν να εμπλέξουν και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με το περιστατικό!

Επίθεση δέχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο κέντρο της Αθήνας. Το περιστατικό ξυλοδαρμού του δημοσιογράφου σημειώθηκε στην οδό Ζωοδόχου Πηγής στα Εξάρχεια, λίγο μετά τη μια και μισή. Ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί ξανά στο παρελθόν και φυσικά δεν παρουσιάζονταν επί 5 ημέρες στα κανάλια των αφεντικών τους. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, η ΕΣΗΕΑ δεν εξέδωσε καμία ανακοίνωση. Η θιγμένη αξιοπρέπεια του δημοσιογραφικού κόσμου περιορίζεται στα στενά πλαίσια των γραφείων της Χρυσής Αυγής και απ' ότι φαίνεται η λέξη «Εγέρθητι» ζυγίζει περισσότερο από τις κλωτσιές των «νεαρών» στα Εξάρχεια...

Η υποκρισία τους άλλωστε σε εμάς είναι γνωστή: Αν χτυπηθεί για παράδειγμα ένας αλλοδαπός, τότε μιλάνε για «ρατσισμό». Στην περίπτωση που το θύμα είναι Έλληνας όμως, δεν λένε λέξη. Ευτυχώς οι Έλληνες έχουν αντιληφθεί από καιρό την «αντικειμενικότητα» αυτών των κυρίων και αυτός είναι ο λόγος που έπεσε στο κενό η λάσπη τόσων ετών για το Κίνημά μας.

Περαστικά στον κύριο Κ. Μπογδάνο και αναμένουμε να δούμε αν αυτή η βίαιη επίθεση θα «σοκάρει» τον δημοσιογραφικό κόσμο όσο και ένα «Εγέρθητι».