Για κάποια ελληνόπουλα ο “Άη Βασίλης” φέτος φορούσε μαύρα: Τ.Ο. Εύβοιας - Βοιωτίας, Αθηνών

Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013 - 20:40

Για κάποια ελληνόπουλα ο “Άη Βασίλης” φέτος φορούσε μαύρα: Τ.Ο. Εύβοιας - Βοιωτίας, Αθηνών

Ευχάριστη έκπληξη είχαν την παραμονή της πρωτοχρονιάς κάποιες από τις δοκιμαζόμενες ελληνικές οικογένειες της Χαλκίδας. Συναγωνιστές της ομάδας "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας ανέλαβαν τον ρόλο του  "Άη Βασίλη" για ελληνόπουλα που δεν περίμεναν ιδιαίτερα δώρα αυτή τη χρονιά.

Παιχνίδια και δώρα, που συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Χαλκίδα, μοιράστηκαν στα παιδιά ωραίων οικογενειών αξιοπρεπών Ελλήνων, που εκτιμήσαμε ιδιαίτερα από παλαιότερες επισκέψεις μας. Φρέσκο κρέας προσφέρθηκε για το οικογενειακό τραπέζι και με συγκίνηση ακούσαμε σε κάθε σπίτι πως ένα κομμάτι της φετινής βασιλόπιτας είναι ήδη αφιερωμένο στο Κίνημά μας.

Η χαρά των παιδιών, οι κραυγές ενθουσιασμού, τα χαμόγελα και τα λαμπερά τους βλέμματα ήταν ο πιο αισιόδοξος αποχαιρετισμός μιας σκληρής για τον Ελληνισμό χρονιάς και η μεγαλύτερη ενθάρρυνση για ακόμη πιο αποφασιστικό αγώνα από μέρους μας κατά το νέο έτος.Για χάρη του μέλλοντος αυτών των παιδιών του λαού μας.

Η Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εύχεται σε όλους τους Συναγωνιστές
Καλή συνέχεια στον Αγώνα μας
και σε όλους τους δοκιμαζόμενουςΈλληνες
Δύναμη και Πίστη!

 

Ο Θεός της Ελλάδος είναι μαζί μας
και η Νίκη είναι δική μας!

Τ.Ο. Εύβοιας - Βοιωτίας
Κιαπέκου 1, Χαλκίδα
Κυριακή 19:00 - 21:00

Μια ξεχωριστή γιορτή στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών

Μια ξεχωριστή γιορτή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στα Γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών για τους μικρούς μας φίλους. Παιδικό θέατρο, ξωτικά, Χριστουγεννιάτικες ιστορίες, Κουκλοθέατρο, καθώς και πλούσια δώρα, περίμεναν και ψυχαγώγησαν τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς τους, που και αυτοί για λίγες ώρες έγιναν παιδιά...

Τ.Ο. Αθηνών
Δηλιγιάννη 50
Τρίτη Τετάρτη Σάββατο 19:00 - 21:00
2155303112-114