Γεωπολιτικό αξίωμα για την Ουκρανία και την Συρία

Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017 - 08:34

Γεωπολιτικό αξίωμα για την Ουκρανία και την Συρία

Όπως συμβαίνει στην φύση έτσι και στα μαθηματικά δεν υπάρχει παρθενογένεση. Ένα συγκεκριμένο αντικείμενο δεν μπορεί να δημιουργηθεί από το τίποτε, πρέπει κάτι να προηγηθεί που θα προκαλέσει την δημιουργία του. Στα μαθηματικά αυτό που προηγείται πάντα είναι τα αξιώματα, δηλαδή μαθηματικές προτάσεις που χρησιμεύουν ως αρχή για το συμπέρασμα άλλων προτάσεων με λογικό τρόπο. Αντίθετα με τα θεωρήματα, τα αξιώματα δεν μπορούν να παραχθούν με αρχές επαγωγής ούτε γίνεται να αποδειχθούν. Το αξίωμα λοιπόν είναι μια λογική πρόταση της οποίας η αλήθεια θεωρείται δεδομένη και χρησιμεύει ως αρχικό σημείο για την αναγωγή άλλων αληθών προτάσεων.

Το γεωπολιτικό αξίωμα για την Ουκρανία και την Συρία είναι το εξής: Δεν υπάρχει τίμημα το οποίο δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει για την Ουκρανία και την Συρία η Ρωσία, εάν επηρεαστούν τα μελλοντικά της συμφέροντα. Η Ρωσία όμως δεν χρειάζεται να πληρώσει τίποτε καθώς ο χρόνος και τα λάθη της Δύσης οδηγούν αναπόφευκτα την Ουκρανία και την Συρία, ουσιαστικά την Μέση Ανατολή, στην αγκαλιά της Μόσχας.

Ως γνωστόν το πραξικόπημα του Φεβρουαρίου 2014 στο Κίεβο που οργανώθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες της Δύσης, το ΝΑΤΟ και την σιωνιστική Ουάσιγκτον απομάκρυνε από την εξουσία την νόμιμη φιλορωσική κυβέρνηση και αιματοκύλησε την χώρα, κυρίως τις ανατολικές της επαρχίες οι οποίες όντας ρωσόφωνες αντιστάθηκαν με επιτυχία στα σχέδια της Δύσης που ήταν η ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ. Αποτέλεσμα του πραξικοπήματος ήταν η προσάρτηση της Κριμαίας στην Ρωσική Ομοσπονδία, αυτονομία  των ρωσόφωνων  ανατολικών επαρχιών και οικονομικό χάος στην Δυτική Ουκρανία. Οι στόχοι της μαφίας των Σιωνιστών απέτυχαν παταγωδώς, στόχοι που είχαν ως απώτερο σκοπό την περικύκλωση της Ρωσίας.

Η στρατιωτική επέμβαση της Ρωσίας στην Συρία τον Οκτώβριο του 2015 απομάκρυνε τελεσίδικα τον κίνδυνο νίκης των μισθοφόρων ισλαμοσυμμοριτών στην Συρία και στο Ιράκ και έτσι τα σχέδια της συμμορίας της Δύσης απέτυχαν και σε αυτή την περιοχή του πλανήτη, σχέδια που είχαν ως απώτερο στόχο την πτώση του αντιδυτικού ιρανικού καθεστώτος και περικύκλωση της Ρωσίας, καθώς και τον κατακερματισμό της Μέσης Ανατολής.

Η εξαιρετική γεωπολιτική νίκη της Ρωσίας σε δυο στρατηγικά σημαντικές περιοχές του κόσμου (ας θυμηθούμε το πόνημα του Μπρεζίνσκι The Grand Chessboard) θα έχει σοβαρές συνέπειες όχι μόνο για τα κράτη της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, αλλά και για όλους τους λαούς του κόσμου. Η ήττα της Δύσης είναι καταστροφική για αυτήν και θεμελιώδης για την κατανομή εξουσίας στον πλανήτη. Και ο τελευταίος βοσκός της Συρίας έχει καταλάβει ότι η Δύση και το ISIS είναι το ίδιο και αυτό, και ο τελευταίος εργάτης της Ουκρανίας έχει κατανοήσει ότι το πραξικόπημα του 2014 έγινε για τα συμφέροντα του διεθνούς Σιωνισμού.

Η ανάμιξη της Ρωσίας στην Ουκρανία, όπως και η στρατιωτική της επέμβαση στην Συρία είναι καθοριστική για την μελλοντική κατανομή εξουσίας στον κόσμο. Οι λαοί της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Ασίας συνειδητοποίησαν ότι η Ρωσία μόνη της κατάφερε να ισοπεδώσει, να καταστρέψει γεωπολιτικά τα σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Αυτό αυξάνει σαφέστατα την «μετοχική» αξία της Ρωσίας, ενώ ταυτόχρονα οι μετοχές της Δύσης αξιολογούνται πλέον ως «junk bonds» (χρησιμοποιήθηκαν όροι κατανοητοί στους διεθνείς τοκογλύφους και στα τσιράκια τους).

Γ. Λιναρδής