Γεροβασίλη: Απερίφραστα καταδικαστέες οι επιθέσεις κατά κομματικών εκδηλώσεων... Εκτός αν πρόκειται για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019 - 11:01

Σε ένα κρεσέντο υποκρισίας και θράσους, η υπουργός (μη) Προστασίας του Πολίτης Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε τα εξής, με αφορμή την επίθεση «αντιεξουσιαστών» το απόγευμα της Τετάρτης κατά την διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης στην Εθνική Ασφαλιστική στην Συγγρού: «Οι επιθέσεις κατά γραφείων και εκδηλώσεων πολιτικών κομμάτων είναι απερίφραστα καταδικαστέες. Κανείς και με κανέναν τρόπο δεν μπορεί να διαταράξει την ομαλή πολιτική διαδικασία στην δημοκρατία μας».

Τόσες και τόσες επιθέσεις έγιναν εναντίον διαφόρων γραφείων τοπικών οργανώσεων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, σχεδόν σε κάθε ανοιχτή εκδήλωσή της πραγματοποιούνται παράνομες αντισυγκεντρώσεις από παρακρατικά στοιχεία, τα οποία με συνθήματά τους μιλούν ΑΝΟΙΧΤΑ για δολοφονία των Χρυσαυγιτών, αλλά η «μια κυρία στα μπουζούκια» Γεροβασίλη ουδέποτε ένιωσε την ανάγκη να καταδικάσει αυτές τις παράνομες ενέργειες.

Πολύ περισσότερο, όχι μόνο δεν έχει προβεί σε καμία σύλληψη τέτοιων στοιχείων, αλλά είναι ολοφάνερο ότι, εμμέσως πλην σαφώς, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. σιγοντάρει επί της ουσίας όλους αυτούς τους μεταφερόμενους επαγγελματίες «αντιφασίστες». Η «δημοκρατία» τους βρωμάει όσο και ένα «τουμπανιασμένο» κουφάρι…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ