Γερμανικές Αρχές: Έτοιμοι για όλα οι τζιχαντιστές που επιστρέφουν στην Ευρώπη - Μεγάλος κίνδυνος από γυναίκες και παιδιά

Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017 - 20:46

Γερμανικές Αρχές: Έτοιμοι για όλα οι τζιχαντιστές που επιστρέφουν στην Ευρώπη - Μεγάλος κίνδυνος από γυναίκες και παιδιά

Προειδοποίηση στις ευρωπαϊκές Αρχές απηύθυνε ο επικεφαλής της γερμανικής κατασκοπείας για τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους που επιστρέφουν στην Ευρώπη και συνιστούν την μεγαλύτερη απειλή για τρομοκρατικές επιθέσεις

Μάλιστα, υποστήριξε πως υπάρχει κίνδυνος ακόμα και για γυναίκες και παιδιά καθώς έχουν υποστεί που «πλύση εγκεφάλου» και είναι έτοιμοι για όλα!

Ο επικεφαλής της γερμανικής μυστικής υπηρεσίας, Hans-Georg Maassen τονίζει ότι «υπάρχουν παιδιά που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από τους τζιχαντιστές και έχουν ριζοσπαστικοποιηθεί, έτοιμα να δώσουν τη ζωή τους». «Είμαστε ήδη ενήμεροι για ορισμένες γυναίκες και εφήβους που έχουν επιστρέψει στις ευρωπαϊκές πόλεις, απ' όπου ταξίδεψαν στο Ιράκ και τη Συρία, που είναι ύποπτοι και παρακολουθούνται», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των γερμανικών υπηρεσιών, τουλάχιστον 1.000 πολίτες από τη Γερμανία μετακινήθηκαν στον ISIS, ενώ συνολικά στην Ευρώπη, οι υποστηρικτές που πολέμησαν με τους τζιχαντιστές, ανέρχονται σε 10.000 με 15.000.

Ο Maasen προειδοποιεί τις ευρωπαϊκές Αρχές ότι εκτός από τους Ευρωπαίους πολίτες υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους, πολλοί είναι οι τζιχαντιστές που θα επιχειρήσουν να μετακινηθούν στην Ευρώπη, με σκοπό να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές ενέργειες.

Οι δηλώσεις του Γερμανού Αξιωματούχου αναφέρονται μόνο στους τζιχαντιστές που πήγαν από την Ευρώπη σε Ιράκ-Συρία για να ενταχθούν στις τάξεις του ISIS και τώρα επιστρέφουν πίσω.

Οι περισσότεροι από αυτούς είναι γνωστοί στις αρχές και ήδη παρακολουθούνται, όμως ο μεγάλος κίνδυνος είναι οι τζιχαντιστές που έρχονται στην Ευρώπη από Συρία-Ιράκ υποδυόμενοι τους «πρόσφυγες».

Οι συγκεκριμένοι λοιπόν όταν πατήσουν το πόδι τους στην Πατρίδα μας δηλώνουν ότι θέλουν, χωρίς κανένα έλεγχο ή ταυτοποίηση και κάλλιστα μπορούν να βρεθούν ακόμα και στα ίδια θρανία με τα Ελληνόπουλα, αφού στην Ελλάδα Σύριζα-Ανέλ και σύσσωμο το πολιτικό καταστημένο στηρίζει την εγκληματική πολιτική των ανοιχτών συνόρων.