Γ. Σαχινίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το θράσος να παρουσιάζει τελεσίδικες αποφάσεις δικαστηρίου ως παροχές - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018 - 21:14

Ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης, αφού κάλεσε την Βουλή να τηρήσει ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα, προχώρησε στον σχολιασμό ενός ακόμα κατάπτυστου νομοσχεδίου που έφερε στην Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ προς ψήφιση.

Πρόκειται στην ουσία για ακόμη ένα μνημονιακό νομοσχέδιο σχετικά με την οικονομία και την εργασία. Όπου η εργασία αποτελεί πλέον λέξη άγνωστη στην Ελλάδα, καθώς οι δείκτες ανεργίας έχουν φτάσει στα ύψη, οι νέοι Έλληνες φεύγουν στο εξωτερικό για λόγους επιβίωσης, ενώ η επιχειρηματική δραστηριότητα έχει τελματώσει.

Ο Συναγωνιστής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απαράδεκτη τροπολογία που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα αναδρομικά των δικαιούχων του ειδικού μισθολογίου, η οποία στην ουσία στηρίζεται σε τελεσίδικη δικαστική απόφαση. 

Στην δευτερολογία του ο Βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης τόνισε ότι είναι αναγκαία η κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου, ενώ φανέρωσε την ανθελληνική τακτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να στερεί επιδόματα από τα στελέχη Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ παράλληλα να παρέχει επιδόματα για την σίτιση των λαθρομεταναστών.