Γ. Σαχινίδης: Η Χρυσή Αυγή στηρίζει Έλληνες αγρότες και εργαζομένους! 2 BINTEO

Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019 - 10:27

Στην επιτροπή παραγωγής και εμπορίου στη συζήτηση αναφορικά με την εκμετάλλευση των γεωθερμικών πεδίων της Χώρας ο Βουλευτής Πέλλας, Γιάννης Σαχινίδης κατέθεσε μια σειρά ερωτημάτων που αφορούν τα εργασιακά δικαιώματα τόσο των Ελλήνων παραγωγών όσο και των εργαζομένων στους σχετικούς φορείς, καθώς η κυβέρνηση δεν κατοχυρώνει τα εργασιακά τους δικαιώματα με το ξεπούλημα της ΔΕΠΑ (Δημόσια Επιχείρηση Αερίου).

Στην επιτροπή παραγωγής και εμπορίου μίλησε ο Βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης τονίζοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ φέρνει ένα νέο φόρο για το κτηματολόγιο, αντί να μεριμνήσει για την αναβάθμιση του πολεοδομικού σχεδιασμού με σκοπό την προστασία περιβάλλοντος και πολιτών.

Πιο συγκεκριμένα ο Συναγωνιστής τόνισε ότι με τον νέο φόρο που φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ ισοστάθμισε την απαλλαγή από τα τέλη του κτηματολογίου με τον νέο φόρο.

Παράλληλα, τόνισε ότι η δημιουργία επιτροπής με σκοπό την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων αποτελεί ακόμη μια απόπειρα για διορισμό υμετέρων και εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων, καθώς οι προσλήψεις θα γίνουν χωρίς διαφανείς διαδικασίες.