Γ. Σαχινίδης: Βασικός πυλώνας ανάκαμψης της εθνικής οικονομίας ο αγροτικός τομέας - 2 BINTEO

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 - 18:51

Στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε ο Βουλευτής Πέλλας, Γιάννης Σαχινίδης αναφορικά με τα επιχειρηματικά πάρκα αλλά και την οικτρή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η εθνική αγροτική παραγωγή.

Αρχικά, τα "επιχειρηματικά πάρκα" απειλούν τις μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις αλλά και τους εργαζομένους και στην ουσία αποτελούν ένα ξεκάθαρα αντιαναπτυξιακό μέτρο.

Παράλληλα, η κρατική αδιαφορία έχει οδηγήσει σε τέλμα τον πρωτογενή τομέα παραγωγής και μόνο με μια εθνική στρατηγική με βάση το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής θα μπορέσει να υπάρξει ανάπτυξη, μέσω της μείωσης του ΦΠΑ και των ασφαλιστικών εισφορών, της προστασίας των αγροτικών προϊόντων και της επιδότησης μικρών και οικογενειακών αγροτικών μονάδων.

Ο Συναγωνιστής ολοκλήρωσε την ομιλία του αναφερόμενος στην τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για τα κόκκινα δάνεια, η οποία δεν λύνει κανένα πρόβλημα και δεν προσφέρει καμία προστασία σε άνεργους ή πολίτες με μηδενικά εισοδήματα.

Στην δευτερολογία του στην Ολομέλεια της Βουλής ο Συναγωνιστής Γιάννης Σαχινίδης διεμήνυσε ότι η τροπολογία της κυβέρνησης για τα κόκκινα δάνεια είναι καθαρά ψηφοθηρική και υποκριτική, καθώς δεν δίνει διέξοδο στους Έλληνες δανειολήπτες.