Γ. Γερμενής: Πετάτε στον δρόμο τους Έλληνες δανειολήπτες! ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 - 17:26

Ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών, καταγγέλλοντας για ακόμη μια φορά την ενσωμάτωση σωρείας άσχετων τροπολογιών.

Τόνισε πως με το παρόν νομοθέτημα ο ΣΥΡΙΖΑ χρυσώνει το χάπι για τους δοκιμαζόμενους πολίτες και δίνει κάποια προεκλογικά ψίχουλα, την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πένεται

Αυτό όμως δεν αλλάζει την σκληρή πραγματικότητα, ότι δηλαδή με την τροπολογία για τα κόκκινα δάνεια τα λαϊκά στρώματα χάνουν τα σπίτια τους και ανοίγει ο δρόμος σε νέα αρπακτικά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ που δήθεν νοιαζόταν για τους δανειολήπτες, λειτουργεί ως τσιράκι των διεθνών τοκογλύφων, αλλάζοντας το σύνθημα από το "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη" σε "κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη".

Τέλος, ο Συναγωνιστής Γερμενής δεν παρέλειψε να στηλιτεύσει την είσοδο προσώπων της διαπλοκής στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μιας διαπλοκής με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ δήθεν βρισκόταν σε πόλεμο.

Στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή θα ανεβάσει τα ποσοστά της, θα αφυπνίσει τον Ελληνικό Λαό και το αποτέλεσμα θα αποτελέσει εφαλτήριο για την αριστερή παρένθεση του ΣΥΡΙΖΑ.