Γ. Γερμενής: Δεν νοείται λαϊκό κόμμα μεταξύ Harvard, Κολεγίου Αθηνών και Λέσχης Μπίλντερμπεργκ! ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019 - 19:39

Ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Γεώργιος Γερμενής στην συζήτηση στην Ολομέλεια για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης επιτέθηκε στα κόμματα του "συνταγματικού τόξου", τονίζοντας πως ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ δεν έχουν καμία διαφορά στην εθνομηδενιστική και καταστροφική πολιτική τους.

Αρχικά σημείωσε την υποκρισία να μιλούν τα παπαγαλάκια του συστήματος για ευτελισμό της Βουλής από την Χρυσή Αυγή και να σωπαίνουν στο ξεκατίνιασμα ανάμεσα σε Τσίπρα και Μητσοτάκη.

Αναφερόμενος στην ΝΔ επισήμανε πως έχει βαλθεί να αναστήσει τον πεθαμένο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως δεν νοείται λαϊκό κόμμα, το οποίο κινείται ανάμεσα σε Harvard, Κολέγιο Αθηνών και Λέσχη Μπίλντερμπεργκ!

Υπενθύμισε ακόμη πως η νεοφιλελεύθερη ΝΔ δεν κατέθεσε πρόταση μομφής ούτε για το τζάμι στην Αθήνα, ούτε για σύμφωνο συμβίωσης που διαλύει την παραδοσιακή οικογένεια, ούτε για τον επιχειρούμενο διαχωρισμό κράτους - εκκλησίας, ούτε για τους 100 νεκρούς στο Μάτι!

Τέλος, για τις συνεχιζόμενες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο δήλωσε πως αν η κυβέρνηση επιχειρήσει να επαναλάβει την προδοσία των Πρεσπών, θα βρει απέναντί της ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό.