«Ευπαθής» έκανε λεωφορειοπειρατεία στην Ηλεία! Τρόμος για τους επιβάτες - Απειλούσε με μαχαίρι

Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 - 20:27

«Ευπαθής» έκανε λεωφορειοπειρατεία στην Ηλεία! Τρόμος για τους επιβάτες - Απειλούσε με μαχαίρι

Μια απίστευτη ιστορία έλαβε χώρα χθες το βράδυ στην Ηλεία, με έναν «ευπαθή» να πραγματοποιεί λεωφορειοπειρατεία σε ΚΤΕΛ.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ενημερωτικά ιστολόγια, το λεωφορείο εκτελούσε δρομολόγιο προς Κρέστενα και Ζαχάρω, με αρκετούς επιβάτες. Ο δράστης, που έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν, επιβιβάστηκε στο λεωφορείο στο Επιτάλιο. Λίγο αργότερα, έβγαλε μαχαίρι και απείλησε τον οδηγό. Του ζήτησε να σταματήσει και ανάγκασε τους επιβάτες να κατέβουν, ενώ έδωσε εντολή στον οδηγό να τον πάει στην Καλαμάτα.

Μόλις ενημερώθηκε, η αστυνομία άρχισε να ακολουθεί το λεωφορείο και ένα σινιάλα στον οδηγό. Τότε εκείνος είπε στον «ρομά» ότι έπρεπε να σταματήσει σε βενζινάδικο, καθώς δεν είχε καύσιμα. Ο δράστης της ομηρίας απαίτησε από τον οδηγό να μην βγει και να ζητήσει από τον πρατηριούχο και τα χρήματα από το ταμείο.

Όμως, στο βενζινάδικο έφτασαν και οι αστυνομικές δυνάμεις. Αρχικά ο «ευπαθής» απειλούσε τον οδηγό του λεωφορείου βάζοντας το μαχαίρι στον λαιμό του, προκειμένου να μην ανοίξει τις πόρτες. Τελικά όμως ο δράστης επιχείρησε να βγει και οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν.