Εθνικιστικός σεισμός στην Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες Χρυσαυγίτες βροντοφώναξαν “Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους”! Φωτορεπορτάζ

Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017 - 23:57

Το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης σε όλη την Ελλάδα έστειλαν σήμερα χιλιάδες Εθνικιστές, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό και μαζικό παρόν στην ομιλία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην Θεσσαλονίκη.

Ανήμερα της διπλής Εθνικής εορτής για την Επανάσταση του 1821 και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου η κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου Capsis πλημμύρισε από απροσκύνητους Έλληνες Εθνικιστές.

Εθνικιστικά συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα, δίνοντας έτσι την καλύτερη απάντηση στους μπολσεβίκους που επιχειρούν να αλλάξουν την ιστορία και να αλλοιώσουν το μήνυμα της Εθνικής Επανάστασης του 1821.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Συναγωνιστής Νίκος Χρυσομάλλης, ο οποίος επισήμανε πως μόνο οι Χρυσαυγίτες πολεμούν ενάντια στην νέα τουρκοκρατία και την ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας.

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γεώργιος Επιτήδειος στάθηκε στην υπεροχή των Ελλήνων, οι οποίοι αντιμετώπισαν με αυταπάρνηση και απαξίωση τους τούρκους κατακτητές. Χαρακτηριστική η ιστορική ρήση του Αθανάσιου Διάκου: "Εγώ Γραικός γεννήθηκα, Γραικός θε να πεθάνω!".

Η Συναγωνίστρια Σωτηρία Βλάχου εξιστόρησε το χρονικό της Επανάστασης στην Χαλκιδική, σημειώνοντας πως εμείς οι Χρυσαυγίτες είμαστε άξιοι συνεχιστές των προγόνων μας που θυσιάστηκαν για την Ελευθερία της Πατρίδας.

Ο βουλευτής Πέλλας, Γιάννης Σαχινίδης τόνισε πως ο Αγώνας συνεχίζεται ενάντια στον εθνομηδενισμό της αριστεράς, τον οποίο αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα.

Ο βουλευτής Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας σημείωσε πως όσο επιχειρείται ο εξισλαμισμός της Ελλάδας, η Επανάσταση δεν έχει τελειώσει!

Ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος επισήμανε πως όταν οι Έλληνες ομονοούν, έχοντας Πίστη στον Αγώνα τους, πετυχαίνουν θαύματα!

Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε, καταχειροκροτούμενος από τους χιλιάδες Εθνικιστές, ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής σημείωσε αρχικά ότι ο διαρκής πόλεμος ενάντια στους Έλληνες Εθνικιστές αποτυγχάνει παταγωδώς, καθώς δεν μας λύγισαν ούτε οι σφαίρες ούτε οι φυλακές.

Οι Χρυσαυγίτες δίνουμε έναν τίμιο και καθαρό Αγώνα και δεν είμαστε όμηροι κανενός. Γεννηθήκαμε και θα πεθάνουμε ελεύθεροι είτε μέσα είτε έξω από τις φυλακές.

Στάθηκε στην συνεχιζόμενη τουρκική τουρκική προκλητικότητα και τις μεθοδεύσεις του Ερντογάν, στέλνοντας το μήνυμα ότι πρέπει όλοι να αφυπνιστούμε για να σώσουμε την Πατρίδα μας.

Υπενθύμισε πως όπως και το 1821 οι ξένες δυνάμεις δεν μας βοήθησαν, αλλά μόνοι τους Έλληνες απελευθέρωσαν την Πατρίδα.

Τόνισε πως η Χρυσή Αυγή σαν το "μικρό κλεφτόπουλο δεν λέει να προσκυνήσει", μένοντας Πιστοί στον Αγώνα μέχρι τέλους.

Απέναντι στην νέα τουρκοκρατία και την προπαγάνδα του μπολσεβικισμού στέκεται ασυμβίβαστη Χρυσή Αυγή.

Ας γνωρίζουν οι εθνομηδενιστές ότι δεν θα περάσουν, καθώς παραμένει ζωντανό το μήνυμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη: "Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους"!

Η δυναμική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους χιλιάδες συγκεντρωμένους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον εθνικό ύμνο.

Περισσότερες φωτογραφίες: