Εικόνες ΣΟΚ στην Ελλάδα του αριστερού Μνημονίου: Ηλικιωμένοι επαιτούν για μια σακούλα τρόφιμα

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016 - 19:30

Εικόνες ΣΟΚ στην Ελλάδα του αριστερού Μνημονίου: Ηλικιωμένοι επαιτούν για μια σακούλα τρόφιμα

Η πλήρης εξαθλίωση ενός έθνους από την χρόνια μνημονιακή πολιτική αποτυπώνεται σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας και σε όλη την επικράτεια.

Εκατοντάδες άρθρα δημοσιεύονται καθημερινά στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο από "ειδήμονες" και πολιτικάντηδες προκειμένου να πείσουν τους Έλληνες ότι δεν υπάρχει άλλη λύση πέρα από το εθνοκτόνο Μνημόνιο. Η μόνη λύση για αυτούς είναι η σύγχρονη γκιλοτίνα που έχουν στήσει στις πλατείες όλων των πόλεων και των χωριών της επικράτειας οι σημερινοί δήμιοι της πατρίδας μας, οι διεθνείς τοκογλύφοι και τα εγχώρια τσιράκια τους.

Λαθρομετανάστευση, μειώσεις μισθών και συντάξεων, ληστρική φορολόγηση και κατεδάφιση του ασφαλιστικού συστήματος αποτυπώνονται πλήρως στον φωτογραφικό φακό του πρακτορείου "Reuters", όπου μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις.

Εικόνες από τον Κολωνό όπου παραγωγοί λαϊκών αγορών αποφάσισαν να μοιράσουν  δωρεάν τα προϊόντα τους, διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό, δείχνουν ηλικιωμένους να βρίσκονται στοιβαγμένοι, σπρώχνοντας ο ένας τον άλλον για να προμηθευτούν μια σακούλα με λίγα φρούτα και λαχανικά. Εικόνες που θυμίζουν την πλατεία Βάθης το 2013. Ίδιες εικόνες ίδιες πολιτικές...

Άλλωστε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δεν είναι τίποτα άλλο από την συνέχεια των μνημονιακών πολιτικών της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.