Επιτυχημένη ομιλία ιδεολογικού περιεχομένου στα γραφεία της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων

Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012 - 11:16

Επιτυχημένη ομιλία ιδεολογικού περιεχομένου στα γραφεία της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων

Μια επιτυχημένη δράση ενημέρωσης πολιτικού και ιδεολογικού περιεχομένου των μελών και στελεχών της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού έγινε την Πέμπτη παρ΄όλη την ζέστη της ημέρας, στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. στην πλατεία Μητροπόλεως. Ο Συναγωνιστής Γιώργος Μισιάκας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας χαρακτηριστικά:

"H ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ΣΧΟΛΕΙΟ γιατί διδάσκει Ιδέες, Αρχές, Ήθος και Αξίες, Στάση και Τρόπο Ζωής. ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ, καθώς εκπαιδεύει «Πολιτικούς Στρατιώτες» για την Απελευθέρωση της Χώρας. ΚΑΣΤΡΟ, επειδή κρατά όλες τις προαναφερθείσες ιδιότητες αμόλυντες από την σήψη και την παρακμή της σύγχρονης αρρωστημένης κοινωνίας ".Με τα λόγια αυτά έδωσε το στίγμα της πολιτικής, γεμάτης ιδεολογικής γραμμής συζήτηση που θα ακολουθούσε. Μερικά αποσπάσματα από την σπουδαία ομιλία του Συναγωνιστή Μισιάκα:

"Σ’ αντίθεση με τους υποκριτές, τα λαμόγια, τους παλιανθρώπους και τους αδύναμους χαρακτήρες, οι Χρυσαυγίτες, Άνδρες και Γυναίκες, Υπερασπίζουν με συνέπεια και αυταπάρνηση τις Ιδέες τους, το δικαίωμα στην Αξιοπρέπεια. Γιατί για Εμάς, το να είσαι Εθνικιστής και Επαναστάτης, σημαίνει να είσαι συνειδητοποιημένος Χρυσαυγίτης, να «ρουφάς» δημιουργικά την Ζωή, να της δίνεις Ουσία και Αξία μέσα από την Σκέψη και την Δράση, ζώντας διαφορετικά από τους πλαδαρούς αστούς και τα, πάσης φύσεως, θλιβερά παράγωγά τους. Η έννοια του Έλληνα σήμερα, με την συνειδησιακή της ερμηνεία, ταυτίζεται πλήρως μ’ αυτήν του Χρυσαυγίτη, ο οποίος είναι ενταγμένος, ουσιαστικά και όχι τυπικά, υπεύθυνα και όχι χαλαρά, στην οργάνωση, το Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ."

"Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι οι εξελίξεις των δύο τελευταίων ετών απεκάλυψαν το πρόσωπο αρκετών πολιτικών απατεώνων. Όλοι αυτοί οι «πουθενάδες», μέχρι τότε, είχαν συνηθίσει να παίζουν ένα ανώδυνο πολιτικάντικο παιχνίδι, φλυαρώντας με κενές φράσεις τύπου «ρήξη και ανατροπή», «πατριωτικός παρεμβατισμός» και άλλες παρόμοιες βερμπαλιστικές μπούρδες, χωρίς κανένα ουσιαστικό και ενεργητικό περιεχόμενο. Λεηλατούσαν, λεκτικά και μόνον, τις ριζοσπαστικές πρακτικές, κάνοντας ψηφοθηρία στις διαθέσεις αρκετών αγνών Εθνικιστών και Πατριωτών, εκμεταλλευόμενοι την, μέχρι τότε, μη δυναμική πολιτική παρουσία ενός Αυθεντικού (και Ανθεκτικού) Εθνικού και Λαϊκού Κινήματος. Μάλιστα, το τελευταίο χρονικό διάστημα, επανεμφανίστηκαν κάποια «απολιθώματα», τα οποία παρίσταναν κάποτε, ανεπιτυχώς, τους θεωρητικούς του Εθνικισμού. Γιατί αυτό που κάνουν είναι να προσπαθούν να καλλιεργήσουν στον Λαό την ψευδαίσθηση ότι όλα μπορούν ν’ αλλάξουν «από μέσα», από την ενσωμάτωσή τους, δηλαδή, σε καθεστωτικούς φορείς."

"Η πορεία της ζωής, όμως, έδειξε πως δεν μπορεί να ξεπηδήσει Γνήσιο Εθνικιστικό Κίνημα, με ουσιαστικούς αγώνες και αληθινή αντίσταση στο σύστημα, μέσα από τις γραμμές κομμάτων με καθεστωτική αντίληψη και νοοτροπία. Κάτι τέτοιο αποτελεί απλώς εθιμοτυπία κοινοβο(υ)λευτικού τύπου, και οδήγησε, στο παρελθόν, στην απογοήτευση, στην ανυπαρξία και την πολιτική αποστράτευση, αρκετούς συμπατριώτες μας. Μακριά από τους επιτήδειους «εθνοπατέρες» και τους άμεσους και έμμεσους (και έμμισθους) υπηρέτες τους, παίρνουμε τις τύχες μας, τις τύχες της Πατρίδας και του Λαού, στα δικά μας χέρια, αναπτύσσοντας Κίνημα Εθνικό, Λαϊκό, Επαναστατικό, μέσα από τις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Στηλιτεύοντας αμείλικτα τον κάλπικο πατριωτισμό των διαφόρων απόβλητων και μπάζων της «κεντροδεξιάς πολυκατοικίας», καταγγέλουμε τα οποιαδήποτε φαινόμενα αριβισμού και καριερισμού, το ξεπούλημα και την πλήρη ενσωμάτωση στο σύστημα."

Ακολούθησαν ερωτήσεις από τα μέλη και τους υποστηρικτές της Τ.Ο. που παρακολουθούσαν με προσοχή τα λόγια του Συναγωνιστή, ενώ ο Συναγωνιστής Μισιάκας έδωσε υπόσχεση πως από τον Σεπτέμβρη θα πυκνώσουν τα ιδεολογικά σεμινάρια του Κινήματος.