Επίσκεψη Ελληνικής Αυγής για την Φυλή στα αστυνομικά τμήματα της περιοχής - ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 - 14:29

Η Ελληνική Αυγή για την Φυλή, η μόνη παράταξη για τον Δήμο Φυλής, όπου τα στελέχη της έχουν ξεκινήσει αγώνα με τα προβλήματα της πόλης εδώ και λίγες ημέρες με την εξαγγελία πως οι εκλογές θα διεξαχθούν τον Μαϊο του 2019 έχει ανοίξει φτερά και έχει σκεπάσει όλο τον Δήμο. Μετά την ενημερωτική δράση της Κυριακής, στο κέντρο της πόλης, στο Πανόραμα αλλά και στην Φυλή (Χασιά), την Δευτέρα επισκεφθήκαμε τα ΚΑΠΗ της πόλης και την λαϊκή του Αγ. Δημητρίου, ενώ σήμερα επισκεφθήκαμε τα αστυνομικά τμήματα Ζεφυρίου και Άνω Λιοσίων καθώς και την Υπ. Δυτικής Αττικής.

Διαπιστώσαμε πως το ηθικό των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή είναι υψηλό, η διάθεση πολύ καλή, η επικοινωνία μας ήταν άριστη και συγχαίρουμε κάθε άνδρα και γυναίκα των σωμάτων ασφαλείας της περιοχής, βαθμοφόρο ή μη, για την υπεύθυνη δουλειά τους. Μια υπεύθυνη διοίκηση στον δήμο θα μπορούσε να συμβάλλει σημαντικά προς την καταπολέμηση της μικροεγκληματικότητας, εφαρμόζοντας το πρόγραμμα για την ασφάλεια στην πόλη όπως το έχουμε ήδη καταθέσει, ώστε να παγιωθεί το αίσθημα ασφάλειας που ζητούν μετ' επιτάσεως οι κάτοικοι στον Δήμο Φυλής.

Στην συνέχεια, επισκεφτήκαμε, ατύπως, την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων του δήμου Φυλής, όπου συναντηθήκαμε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, και εδώ θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για τον χάρτη της πόλης που του ζητήσαμε και ανταποκρίθηκε άμεσα, όπου κάναμε μια κουβέντα σχετικά με τα έργα που προγραμματίζονται. Στο τραπέζι βέβαια, έπεσε και η ερώτηση που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή εκ μέρους της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή, για το Πανόραμα και την καταπάτηση εκεί από τον ρομά κάτοικο.

Υποσχόμαστε, να συνεχίσουμε έτσι, στον ίδιο ρυθμό, αντιλαμβανόμενοι πως οι κάτοικοι δεν έχουν περιθώρια πια, η πόλη δεν μπορεί να περιμένει, οι ανάγκες πλέον είναι συσσωρευμένες. Θα βρεθούμε παντού, θα μιλήσουμε με όλους και όπου μπορούμε να παρέμβουμε προς όφελος των πολιτών να είναι σίγουροι άπαντες πως θα το κάνουμε...

Ελληνική Αυγή για την Φυλή! Μέχρι τις εκλογές στον δρόμο, στην καταγραφή των πολλών προβλημάτων της πόλης και μετά από θέση ευθύνης, στην επίλυση των προβλημάτων για μια ένα καλύτερο αύριο, για εμάς και τα παιδιά μας, σε μια πόλη καθαρή, ασφαλή και πράσινη!