Επιβεβαίωση Χρυσής Αυγής: Έσυραν από την μύτη τον τρεμάμενο Κατσίκη να δηλώσει υποταγή... Έτσι αθωώνει ο ΣΥΡΙΖΑ! ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 - 17:23

Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι... μέντιουμ για να προβλέψει την δουλικότητα και τις κωλοτούμπες των κυβερνητικών εταίρων ΑΝΕΛ, οι οποίοι από την μια ντύνονται υποκριτικά υπερπατριώτες και από την άλλη σπεύδουν να υπερψηφίσουν όλα τα αντεθνικά νομοθετήματα του ΣΥΡΙΖΑ, καταθέτοντας διαπιστευτήρια στην εθνομηδενιστική συγκυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου.

Κλασικό παράδειγμα αρλεκίνου υπερπατιώτη ο... ομοφοβικός Κατσίκης, ο οποίος παραπέμφθηκε από 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο πειθαρχικό για τις "ακραίες και ρατσιστικές δηλώσεις του" κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την αναδοχή παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Ο δήθεν ζητωπατριώτης Κατσίκης έπαιξε τον ρόλο του στο εν λόγω νομοσχέδιο για τους εναπομείναντες ψηφοφόρους των ΑΝΕΛ και χθες έβαλε την ουρά στα σκέλια και έσπευσε να ψηφίσει με τα δυο χέρια την χορήγηση ασύλου στους λαθρομετανάστες, καταθέτοντας διαπιστευτήρια και υποταγή στον ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον ο βουλευτής Κατσίκης στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο ήταν ειδικός αγορητής, γεγονός που σημαίνει ότι εξέφραζε την άποψη του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και όχι απλά την δική του…

Η εμφανέστατη αυτή κωλοτούμπα στηλιτεύτηκε δεόντως από τον Βουλευτή Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό, ο οποίος μάλιστα έκανε και την πρόβλεψη στην χθεσινή του ομιλία ότι ο Κατσίκης θα λάβει τα εύσημα για την μεταστροφή του και θα αθωωθεί πανηγυρικά από τους συριζαίους στην σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής δεοντολογίας της Βουλής.

Δεν πέρασαν περισσότερες από 24 ώρες και η πρόβλεψη του Συναγωνιστή Λαγού επιβεβαιώθηκε πλήρως!

Όπως έγινε πριν λίγο γνωστό οι βουλευτές της επιτροπής δεοντολογίας έριξαν στα μαλακά τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη για το "ομοφοβικό" του παραλήρημα του.

Αν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι με την επιστολή τους προς τον Νίκο Βούτση ζητούσαν ο Κατσίκης να παραπεμφθεί με την κατηγορία της ρητορικής μίσους, στη συνέχεια αποφάσισαν πως το... ρατσιστικό ξέσπασμα του Κατσίκη δεν αφορά ρητορική μίσους, αλλά προσβλητική συμπεριφορά.

Έτσι αποφασίστηκε η υπόθεση να σταλεί ξανά στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση προκειμένου να αποφασίσει εκείνος εάν θα επιβάλλει κάποια ποινή στον βουλευτή των ΑΝΕΛ που δεν μπορεί να είναι άλλη από επίπληξη και σε κάθε περίπτωση η υπόθεση δεν θα έρθει ποτέ για ψηφοφορία στην ολομέλεια.

Με άλλα λόγια ο Κατσίκης προσκύνησε και βγήκε λάδι! Συγχαρητήρια στον... επαναστάτη του γλυκού νερού!