Ενάντια στο σύστημα μόνο Χρυσή Αυγή!

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 - 18:37

Ενάντια στο σύστημα μόνο Χρυσή Αυγή!

ΩΡΑ ΜΑΧΗΣ για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αλλά και ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ για κάθε Έλληνα Πατριώτη. Καμία ψήφο στην Νέα Δημοκρατία - Καμία ψήφο στο ΣΥΣΤΗΜΑ.

Απέναντι σε αυτό το ανθελληνικό σύστημα, απέναντι στο εθνομηδενιστικό τόξο με τις πολλές συνιστώσες αλλά την κοινή γραμμή, υπάρχει μόνο ένα κόμμα που κάνει την διαφορά: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η Δύναμη που αμφισβητεί την κυριαρχία τους και την αμαρτωλή τους εξουσία. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η Δύναμη που υπερασπίζεται τον Ελληνισμό όταν οι υπόλοιποι υπηρετούν την Ξενοκρατία.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η Δύναμη που εμπνέει την Νεολαία και όχι το παλαιό πολιτικό κατεστημένο. Γιατί ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δίνει συνεχείς Εθνικούς Αγώνες στην βουλή και έξω από αυτήν και ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί όρθια και ασυμβίβαστη ακόμα και όταν την πολεμά ολόκληρο το σύστημα με λάσπη, αποκλεισμούς, διώξεις και πολιτική τρομοκρατία.

Στις 7 Ιουλίου οι Εθνικιστές ΕΝΩΜΕΝΟΙ δίνουν την απάντησή τους σε όσους θέλουν να αποδυναμώσουν το Εθνικιστικό Κίνημα και στηρίζουν τα ψηφοδέλτια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Στις 7 Ιουλίου δίνουμε ακόμα μια μάχη απέναντι στο ΣΥΣΤΗΜΑ που δυναστεύει την Πατρίδα μας και εξαθλιώνει τους Έλληνες. Στις 7 Ιουλίου, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ μπροστά στην αλήθεια...

Υπάρχει ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ για να ξεβρωμίσει ο τόπος: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!