Εμπρός, πάντα εμπρός!

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012 - 08:07

Εμπρός, πάντα εμπρός!

Έχουν μείνει μόλις 10 μέρες για τις νέες εκλογές της 17ης Ιουνίου κι ακόμα δεν έχουμε "χωνέψει" το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου. Κυρίως, όμως, δεν το έχουν χωνέψει οι ορκισμένοι εχθροί μας -και προδότες του Έθνους συνάμα- ,καθώς ακόμα δεν μπορούν να αντιληφθούν πως τους... διέφυγε και κερδίσαμε την εμπιστοσύνη 441.000 Ελλήνων που έδωσαν βροντερή φωνή στους Έλληνες Εθνικιστές στην βουλή. Ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν πως παρά την λυσσαλέα επίθεσή τους με στρέβλωση, ψέμματα, επικοινωνιακό και ψυχολογικό πόλεμο, υπερβολές, συκοφαντίες, φίμωση, λασπολογία, βία, νοθεία κι αποκλεισμό είδαν τον Μαίανδρο να υψώνεται στο 7%. Ουαί τοις ηττημένοις!

Ποτέ δεν θα καταφέρουν να χωνέψουν πως απέναντί τους θα βρίσκουν πια τους Έλληνες Εθνικιστές που θα ξεμπροστιάζουν τα γελοία πολιτικάντικα τους επιχειρήματά και θα αποκαλύπτουν τις βρώμικες μπίζνες τους στον Ελληνικό Λαό. Όλα αυτά που οι Έλληνες πια έχουν καταλάβει καλά, μιας και τα νιώθουν στο πετσί τους, θα βγαίνουν στο φως με όπλο την Πίστη μας και την Αλήθεια. Από εδώ και πέρα τα προσωπεία τους θα καταρρέουν μέχρι να λογοδοτήσει κι ο τελευταίος πολιτικός απατεώνας που φέρει ακέραια ευθύνη για την κατάντια του τόπου μας. Μέχρι την τελική νίκη!

Ξέρουν καλά πως τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει. Δεν χάσαμε την Πίστη μας και κρατήσαμε ψηλά τις σημαίες ακόμα κι όταν απευθυνόμασταν σε μια χούφτα Αγωνιστές. Δεν κωλώσαμε στην στοχοποίηση, τον κοινωνικό "στιγματισμό", τις ψεύτικες κατηγορίες τους. Δεν κάναμε βήμα πίσω ούτε στις βόμβες τους. Τώρα που έχουμε στο πλευρό μας το 7% του Ελληνικού Λαού και σύντομα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου την στήριξη και την εμπιστοσύνη ακόμα περισσότερων συμπατριωτών μας το ξέρουν καλά: Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Αυτή είναι η λαϊκή επιταγή προς τους Εθνικιστές. Αυτό μας ζητάνε οι μανάδες που τρέμουν για τα παιδιά τους, οι παππούδες που φοβούνται για τα εγγόνια τους, οι οικογενειάρχες που αδυνατούν να προσφέρουν τα βασικά στα σπίτια τους, οι νέοι που ζωγραφίζουν με μελανά χρώματα το μέλλον τους. Σε όλους αυτούς που προστρέχουν στην Χρυσή Αυγή με ελπίδα για ένα καλύτερο κι ελπιδοφόρο αύριο, καθαρό κι Ελληνικό έχουμε δώσει έναν όρκο. Κυρίως όμως τον έχουμε δώσει στον εαυτό μας. Αγώνας για την επανάκτηση της Πατρίδας μας από τους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους και τους λαθροεισβολείς!

Η 6η Μαΐου ήταν για μας μια νικηφόρα μάχη. Δώσαμε όλοι την ψυχή μας σε αυτόν τον Αγώνα και δικαιωθήκαμε. Η 17η Ιουνίου θα είναι κι αυτή μια νικηφόρα μάχη, ίσως κι ένας μικρός θρίαμβος, καθώς θα βγούμε πάλι νικητές κόντρα σε μια πιο οργανωμένη κι ενορχηστρωμένη επίθεση. Έτσι όμως έχουμε μάθει. Να πολεμάμε ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ και να υψώνουμε το λάβαρο της νίκης. Δεν προλάβαμε να δρέψουμε τους καρπούς της προσπάθειάς μας και ξαναριχνόμαστε πάλι στην μάχη. Έτσι έχουμε συνηθίσει οι Χρυσαυγίτες, οι πολιτικοί στρατιώτες της Ελλάδας και του Εθνικισμού: Αέναη μάχη, συνεχόμενες νίκες!

Οι εκλογές της 17ης Ιουνίου θα είναι ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς την τελική νίκη. Η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών θα ακουστεί ακόμα πιο δυνατή στην αμαρτωλή βουλή. Μην έχετε καμία αμφιβολία. Κι αυτή η μάχη θα είναι νικηφόρα. Το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο, καθώς και αυτήν την μάχη θα την δώσουμε με πάθος, αυταπάρνηση και πίστη για τα Ιδανικά και τις Αξίες μας. Όπως έχει δηλώσει κι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα είναι ευλογημένο από τον Θεό! Γι΄αυτό μπορεί και αντικρούει κάθε ποταπή επίθεση και υψώνει κάθε φορά περήφανα το λάβαρο της νίκης. Η μοίρα της Χρυσής Αυγής είναι καθορισμένη: Εμπρός, πάντα εμπρός!