Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών! Οι Έλληνες Εθνικιστές στο πλευρό της Ορθοδοξίας - Φωτορεπορτάζ

Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 - 11:50

Ηχηρό μήνυμα στήριξης της Ορθόδοξης Χριστιανής Πίστης και της Εκκλησίας μας έστειλαν χθες εκατοντάδες Εθνικιστές, οι οποίοι συνέρρευσαν στην εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης με θέμα: "Οι διώξεις της Ορθοδοξίας μας στα χρόνια της Παγκοσμιοποίησης".

Την δυναμική εκδήλωση άνοιξε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, Συναγωνιστής Περικλής Μουλιανάκης, ο οποίος επισήμανε πως όσο υπάρχουν Έλληνες χριστιανοί, θα υπάρχει Ελληνική Πατρίδα και κυρίως Ορθόδοξη!

Στην εκδήλωση άνοιξε καταχειροκροτούμενος ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου. Αρχικά, ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έδωσε τις αρμόζουσες απαντήσεις σε όλους αυτούς που συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή, θέλοντας να την συνδέσουν με μυστικιστικές σατανιστικές οργανώσεις. Εν συνεχεία αναφέρθηκε στις ιερές μορφές της Ορθοδοξίας, στα τιμημένα και ματωμένα ράσα του Ελληνισμού που έδωσαν την ζωή τους για Πατρίδα και Πίστη.

Υπενθύμισε τις ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου υπέρ της Ορθοδοξίας, επισημαίνοντας πως μόνο η Χρυσή Αυγή δίνει Αγώνα εντός και εκτός Βουλής ενάντια στις επιταγές της Παγκοσμιοποίησης.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος κατέληξε πως η Χρυσή Αυγή είναι το μικρό κλεφτόπουλο του σήμερα που "δεν λέει να προσκυνήσει" στις εντολές της Νέας Τάξης Πραγμάτων!

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Μακάριος, αφού συνεχάρη τους Έλληνες Εθνικιστές για τους Αγώνες τους, σημείωσε πως το πιο δύσκολο πράγμα σήμερα είναι ο άνθρωπος να κρατήσει την Πίστη του, καθώς η Ορθοδοξία βάλλεται πανταχόθεν.

Ο Διδάκτωρ της Θεολογικής Σχολής Πανεπιστημίου Αντιοχείας, Αρχιμανδρίτης Μαλούφ Αντώνιος αναφέρθηκε στους διώξεις των Ορθόδοξων Χριστιανών από τους ισλαμιστές, τονίζοντας πως η Ελλάδα είναι η πρωτεύουσα της Ορθοδοξίας!

Ο αρχιφύλακας Ανδρεάκος Δημήτριος, ο οποίος δικαιώθηκε στον Αγώνα του για την μη παραλαβή της κάρτας του πολίτη έστειλε το μήνυμα της αντίστασης σε ένα άθεο και αντίχριστο κράτος.

Ο Συναγωνιστής Νικόλαος Παπαδημήτριου, καθηγητής και πρώην διοικητής Αγίου Όρους, αφού εξέφρασε την ανησυχία του για τον αποχριστιανισμό των δυτικών κοινωνιών που απεμπολούν τις ηθικές αξίες, στηλίτευσε τις "δημοκρατικές" παρεμβάσεις ενός άθεου κράτους στην Ορθοδοξία μας.

Την εκδήλωση έκλεισε μέσα σε Εθνικιστικό παλμό ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός.  Ο Συναγωνιστής τόνισε πως σε μια εποχή που έχουν αλωθεί τα πάντα, υπουργοί και πρωθυπουργοί δηλώνουν άθεοι και χτίζονται τζαμιά στην Αθήνα, μόνο η Χρυσή Αυγή δίνει τον Αγώνα για την Πατρίδα και την Πίστη μας.

Τα προστατευόμενα τσιράκια του ΣΥΡΙΖΑ, οι παρακρατικοί αναρχοκομμουνιστές έχουν φτάσει μάλιστα στο σημείο να επιτίθενται σε ιερείς μέσα στο κέντρο των Αθηνών. Τέλος, έδωσε την υπόσχεση πως οι Χρυσαυγίτες θα συνεχίσουν να μάχονται με όλη την δύναμη της ψυχής τους για Ελλάδα και Ορθοδοξία.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και το "Τη Υπερμάχω Στρατηγώ".