ΕΛΑΜ: Αυτοί που μας κατηγορούν, είναι οι ίδιοι που ξεπουλούν την Μακεδονία!

Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 - 11:16

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΚΥΠΕ, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης ανέδειξε για μία ακόμη φορά τον πραγματικό φόβο της Αριστεράς, και του συστήματος που υπηρετεί. Αφού χαρακτήρισε τη Συμφωνία των Πρεσπών, που παραχωρεί τη Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς, ως «θετικό παράδειγμα και για την Κύπρο», έκανε ιδιαίτερη μνεία στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο και την «ανησυχητική δυναμική» που αναπτύσσει μαζί με όλα τα ευρωπαϊκά πατριωτικά κινήματα.

Μάλιστα, είχε το θράσος να χαρακτηρίσει τους Κύπριους ως αδιάβαστους σε ζητήματα Ιστορίας καταλογίζοντας στο Κίνημά μας εγκλήματα του παρελθόντος, τα οποία καμία σχέση δεν θα μπορούσαν να έχουν με το ΕΛΑΜ.

Η Κύπρος βεβαία είναι ένα ζωντανό κομμάτι της Ιστορίας και οι Έλληνες της Κύπρου γνωρίζουν πολύ καλά την ελληνική ιστορία, όπως γνωρίζουν πολύ καλά πως η Μακεδονία είναι μία περιοχή που από τα βάθη των αιώνων είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ελληνική και καμία εφήμερη πολιτική δεν μπορεί να το αλλοιώσει.

Όσο για τη Συμφωνία των Πρεσπών, όχι απλά δεν θα λειτουργήσει «θετικά» για το Κυπριακό πρόβλημα αλλά ο ελληνισμός της Κύπρου θα πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων οποιαδήποτε συμφωνία προνοεί παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας, στην Τουρκία.

Από την άλλη, ο Μάιος είναι κοντά και ο φόβος του Παπαδημούλη θα γίνει πραγματικότητα. Στην επόμενη Ευρωβουλή εκατοντάδες Πατριώτες και Εθνικιστές θα βρίσκονται στα έδρανα των Βρυξελλών και θα απαιτήσουν μία Ευρώπη των Εθνών!

elamcy.com