Η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Μαρία Σιδέρη-Τσάμη στην εκπομπή «Εθνικιστική Φωνή» - Βίντεο

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 - 11:35

Στην εκπομπή «Εθνικιστική Φωνή» και τον Γιώργο Ρεντετάκο μίλησε η υποψήφια ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Μαρία Σιδέρη-Τσάμη, η οποία έχοντας κάνει εκτενείς σπουδές στον τομέα της Οικονομίας και της Ενέργειας ανέλυσε τις οικονομικές ανισότητες μεταξύ των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στην ουσία, τα ισχυρά κράτη της Ευρώπης καταδυναστεύουν την Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες του Νότου τόσο στον τομέα της οικονομίας όσο και στην ενέργεια.

Στην συνέχεια, η Συναγωνίστρια μίλησε για την θλιβερή στρατηγική του Τσίπρα να δρα κατά των εθνικών συμφερόντων, με αποκορύφωμα την πρόσφατη επίσκεψή του με Έλληνες επιχειρηματίες στα Σκόπια.

Ταυτόχρονα, τόνισε ότι τα επεισόδια στα Διαβατά καταδεικνύουν ότι οι συριζαίοι σε καμιά περίπτωση δεν είναι ανθρωπιστές, αλλά αντιθέτως εκτελούν τις εντολές της Ε.Ε. Μάλιστα, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου όσον αφορά την ισλαμοποίηση της Ελλάδας και της Ευρώπης γενικότερα.

Στο τέλος, η Συναγωνίστρια με καταγωγή από το Δίστομο υπενθύμισε τον ύπουλο ρόλο των κομμουνιστών-ανταρτών την εποχή της Κατοχής, οι οποίοι δεν μάχονταν για ελευθερία αλλά για τα δικά τους στενά πολιτικά συμφέροντα, που είχαν ως αποτέλεσμα το Ολοκαύτωμα χωριών και τον θάνατο χιλιάδων Ελλήνων.