Είναι οι τζιχαντιστές οι μόνοι τρομοκράτες;

Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017 - 12:20

Είναι οι τζιχαντιστές οι μόνοι τρομοκράτες;

Όλοι οι αργυρώνητοι δημοσιογράφοι των μαζικών μέσων σιωνιστικής προπαγάνδας τις τελευταίες ημέρες περιγράφουν σπαραξικάρδια και σε όλους τους συγκινητικούς τόνους τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ισπανία από μουσουλμάνους οπαδούς του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους, ιδρυτής και υποστηρικτής του οποίου ήταν κράτη - μέλη του ΝΑΤΟ, όπως η Ισπανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Βρετανία, η τουρκία και βέβαια οι ΗΠΑ, ξεχνώντας όμως επιμελώς να μας αποκαλύψουν ή να μας υπενθυμίσουν ότι μέχρι πρότινος το Ισλαμικό Κράτος ήταν για τα ίδια αυτά ΜΜΕ το «κίνημα της αραβικής άνοιξης» της Μέσης Ανατολής που θα ωθούσε στην κατάρρευση τα μη αρεστά στην Δύση καθεστώτα της Λιβύης, της Τυνησίας, της Αιγύπτου, της Συρίας και του Ιράκ και θα οδηγούσε αυτές τις χώρες στον «δημοκρατικό ανασχηματισμό».

Οι τρομοκράτες, οι οποίοι είναι μουσουλμάνοι δεύτερης και τρίτης γενιάς από χώρες της δυτικής Ευρώπης πιστεύουν ότι πρέπει να πάρουν εκδίκηση για τις δήθεν κοινωνικές τους ήττες. Σημαντικό ρόλο βέβαια στην «τρομοκρατική φιλοσοφία» αυτών των μουσουλμάνων, μια φιλοσοφία που το τελευταίο διάστημα ανθίζει και λόγω της λαθρομετανάστευσης, παίζει η ήττα του Ισλαμικού Κράτους στα πεδία μαχών της Μέσης Ανατολής και η απόφαση των σκοτεινών ηγεσιών τους να μετακυληστεί ο «ιερός πόλεμος» στις πόλεις της Ευρώπης.

Όμως ας μην αυταπατώμεθα. Αυτοί οι νεαροί μουσουλμάνοι τρομοκράτες που για τα μέσα ενημέρωσης από υπερασπιστές και good guys της «αραβικής άνοιξης» και της πορείας προς την «δημοκρατία» της Μέσης Ανατολής έγιναν εν μια νυκτί bad guys, αυτοί οι νεαροί δεν είναι οι μόνοι τρομοκράτες. Τρομοκράτες είναι επίσης το σιωνιστικό παρακράτος της Ουάσιγκτον, είναι το σχέδιο «Yinon» για το μεγάλο Ισραήλ, είναι το σχέδιο Μπρεζίνσκι για περικύκλωση της Ρωσίας, είναι τα ενεργειακά σχέδια των  τραπεζιτών και των πετρελαϊκών εταιριών του σιωνιστικού συμπλέγματος. Οι πραγματικοί τρομοκράτες είναι η οικογένεια Μπους, η οικογένεια Κλίντον, ο Ομπάμα, η Μέρκελ, ο Ολάντ, ο Σαρκοζί, ο Μπλέρ, τα κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ, όσοι σιωπούν στα εγκλήματα της σιωνιστικής ολιγαρχίας και αυτοί που καλωσορίζουν, καθήμενοι στους καναπέδες τους, τους αυριανούς τους βιαστές και σφαγείς.

Γ. Λιναρδής