Ε. Ζαρούλια: Καταλήστευση δημοσίου χρήματος και ασυλία από τα κόμματα του “συνταγματικού τόξου” - ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018 - 18:32

Η Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια στην ομιλία της στην Ολομέλεια κατακεραύνωσε συλλήβδην τα κόμματα του "συνταγματικού τόξου" για τις μίζες και το μαύρο χρήμα που τελικά πληρώνει ο Ελληνικός Λαός. Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία:

"Δεν μπορώ παρά να αρχίσω την ομιλία μου, υπενθυμίζοντας στον Ελληνικό Λαό το γεγονός ότι έχουν περάσει 32 ολόκληρες ημέρες αιχμαλωσίας των 2 Ελλήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους.

Πριν αναφερθώ στο νομοσχέδιο και μιας και έχουμε μπει ήδη στον Απρίλιο καλό θα ήτο να θυμίσουμε στον Ελληνικό λαό τον ρόλο, τον διαχρονικό ρόλο των κομμουνιστών. Σαν χθες, 1η Απρίλη, του 1955 ξεκίνησε ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας των Κυπρίων, του οποίου χαρακτηριστικό ήτο η αυστηρή ενότητα του Κυπριακού Λαού, πλην φυσικά των μόνιμων υπηρετών της πλουτοκρατίας, των κουμμουνιστών.

Ας δούμε τι είχε πει σχετικά τότε ο αείμνηστος Τάσσος Παπαδόπουλος, ο μετέπειτα πρόεδρος της Κύπρου που είχε πει το ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν: «Διατί όμως η ερυθρά ηγεσία αντιστρατεύεται τον αγώνα μας; Διότι εισέπραξε και εισπράττει τα βρετανικά αργύρια. Διότι ο Ζιαρτίδης και ΣΙΑ έγιναν πράκτορες της Ιντέλιτζενς Σέρβις. Και επειδή εισέπραξαν τα βρετανικά αργύρια και επειδή ετέθησαν εις την υπηρεσίαν της Ιντέλιτζενς Σέρβις, είχαν την αποκλειστικήν αποστολήν να ενταφιάσουν το Κυπριακόν».

Για τον προδοτικό ρόλο των κομμουνιστών και ο Γεώργιος Γρίβας Διγενής είχε εκφραστεί με τα παρακάτω λόγια: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε τρεις εχθρούς. Τους Βρετανούς, τους Τούρκους και τους κομμουνιστές. Ο μεγαλύτερός μου πονοκέφαλος ήτο οι κομμουνισταί». Από τότε μέχρι σήμερα, οι κομμουνιστές της Κύπρου και όχι μόνον, δεν έχουν αλλάξει καθόλου. Αυτά για την Ιστορία.

Ας έλθουμε τώρα στο σήμερα και στο θέατρο του παραλόγου που παίζεται καθημερινά εδώ μέσα σύμφωνα με αυτά που ακούμε από τα υπερχρεωμένα κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού» τόξου. Έτσι λοιπόν, τις προάλλες, βγήκε η κα. Γεννηματά και ζήτησε διαφάνεια και έλεγχο των οικονομικών των κόμματων. Οποίο Θράσος!  

Για την ιστορία να πούμε ότι το κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει ελεγχθεί πάμπολλες φορές, παρ’ όλο που δεν έχει πάρει κανένα δάνειο από καμία τράπεζα και δεν χρωστάει πουθενά και σε κανέναν, που ΔΕΝ διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα, αφού η κρατική χρηματοδότηση έχει διακοπεί εδώ και κάτι χρόνια (5 χρόνια) και ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα διασπάθισης δημοσίου χρήματος και ευρέθη καθ’ όλα εντάξει.

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε να θέσουμε ορισμένα ερωτήματα, μάλλον ρητορικά.. Πριν λίγο καιρό, και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2017, διεξήχθη ένα συνέδριο από τον νεοϊδρυθέντα πολιτικό φορέα «Κίνημα Αλλαγής». Μπορεί κάποιος να ενημερώσει τον Ελληνικό Λαό σχετικά με τις συνδρομές ή και εισφορές οι οποίες εισεπράχθησαν, τι παραστατικό εκδόθηκε, κάτω από ποια επωνυμία και ποιο ΑΦΜ, από την στιγμή που ΔΕΝ υπήρχε καταστατικό, όπως προβλέπεται, του νέου πολιτικού φορέα και κατ’ επέκταση σε ποιο λογαριασμό κατατέθηκαν; Για τα πρακτικά καταθέτω το σχετικό καταστατικό του "Κινήματος Αλλαγής", το οποίο εξεδόθη 4 μήνες μετά…

Επίσης, ζητάμε ενημέρωση σχετικά με την επιχορήγηση και τη διάθεση πόρων στον πολιτικό φορέα «ΕΛΙΑ» στα πλαίσια των ευρωεκλογών. Προβλέπεται βάσει νόμου η επιχορήγηση κόμματος το οποίο δεν συμμετείχε σε προγενέστερες εκλογές; Καταθέτω τον σχετικό προϋπολογισμό του 2015 του κόμματος "ΕΛΙΑ". Και κάτι τελευταίο. Όταν ελέγχθηκε το ΠΑΣΟΚ, βρεθήκαν κάτι λίγα εκατομμύρια ευρώ σε ένα ντουλάπι για τα οποία κανένας δεν γνώριζε την ύπαρξή τους. Τι απέγιναν αυτά; Κατασχέθηκαν ή είμαστε ακόμη στην αναμονή; Γιατί από την στιγμή που δεν ήταν σε θέση να τα δικαιολογήσει και χρωστάει και χρήματα αυτό το κόμμα του συνταγματικού τόξου, δεν θα έπρεπε αυτά να έχουν κατασχεθεί;

Σας διαβάζω το σχετικό δημοσίευμα από 21/1/2016 στη Real News, δεν το υιοθετώ, απλά ερωτώ και το καταθέτω στα Πρακτικά: "Αντιμέτωπα με βαριές κακουργηματικές κατηγορίες για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, θα βρεθούν πολύ σύντομα πολλά κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μετά από τον εντοπισμό του «Μαύρου Ταμείου» του Κόμματος το οποίο ήταν τίγκα στα εκατομμύρια. Στην Χαριλάου Τρικούπη Ορκωτοί Λογιστές ανακάλυψαν το κρυφό ταμείο, που «γέμιζε» με τις χορηγίες από τις μίζες. Σε χρηματοκιβώτιο βρέθηκε το μυθικό ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ σε μετρητά! Το ταμείο αυτό ήταν μυστικό και το χειρίζονταν ο εκάστοτε πρόεδρος και έμπιστο στέλεχος της ηγεσίας του κόμματος, ενώ δεν βρέθηκε κανένα απολύτως παραστατικό που να δικαιολογεί τον πακτωλό μαύρου χρήματος. Το «Μαύρο Ταμείο» λειτουργούσε με πρακτικές που παρέπεμπαν στο οργανωμένο έγκλημα και τις μαφιόζικες συμμορίες της Σικελίας. Ο θησαυρός που βρέθηκε στο ΠΑΣΟΚ αναμένεται να κατασχεθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος." Εγκληματική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ, λοιπόν, δεν βλέπουμε να έχει ασκηθεί καμία δίωξη...

Θα ολοκληρώσω την αναφορά μου και θα τοποθετηθώ στις τροπολογίες λέγοντας ότι με κάθε τρόπο και μάλιστα παράνομο και άκρως αντιδημοκρατικό προσπαθείτε να φιμώσετε την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, τον λαϊκό σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με το παραμικρό μας κλείνετε τα μικρόφωνα, διαγράφετε τα λεγόμενά μας και τελευταία για να μας… τρομοκρατήσετε μας κόβετε και από τον μισθό μας και αυτό κατά την στιγμή την οποία στο παρελθόν έχουν γίνει σημεία και τέρατα από άλλους βουλευτές, του συνταγματικού τόξου, που όμως δεν έχει επιβληθεί ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ποινή.

Θα σταχυολογήσω μόνο μερικά από αυτά που έχουν λεχθεί και δεν έχουν αντιμετωπιστεί με τον ίδιο τρόπο: Γκιουλέκας Ν.Δ. 20-10-2011: «Δεν ήταν προδοσία όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός δυσφημούσε την χώρα; Δεν ήταν προδοσία όταν ο τότε Υπουργός Οικονομικών μιλούσε για «Τιτανικό», χαρακτηρίζοντας έτσι την εθνική μας οικονομία;» Και άλλα πολλά...

Παναγιώτης Καμμένος: ΑΝΕΛ 7.7.12, ανάμεσα στα άλλα: «Αλλά δεν παραγράφεται και άλλο ένα αδίκημα, το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, που αν αποδειχθεί ότι τελικά ήταν μέρος του σχεδίου, θα κριθούν και θα κριθούν πολύ αυστηρά από τον ελληνικό λαό». Χατζηδάκης ΝΔ 21/5/2016 κατέληξε την ομιλία του λέγοντας ότι: «Κινηθείτε εσείς ως γερμανοτσολιάδες σήμερα».

Καρατζαφέρης ΛΑΟΣ 19.6.11 μίλησε για μία αραβική παρομία: «Άπαξ προδότης, πάντα προδότης». Ο πολιτικός μπαμπάς του Τσίπρα, ο Αλαβάνος έχει μιλήσει για την Πλατεία Ταχρίρ…. Ο ίδιος ο Τσίπρας στις 30.3. του 2014 δήλωνε και μάλιστα κατηγορηματικά ανάμεσα στα άλλα ότι: «…είμαστε αποφασισμένοι και ακλόνητοι, οι υπεύθυνοι για αυτό το έγκλημα να κάτσουν στο σκαμνί…».

Ο Δρίτσας στις 12.2.2012 αναφέρε για «φασιστικό» εκβιασμό. Εμείς θα μπορούσαμε σήμερα να πούμε, εάν υπήρχε ελευθερία του λόγου και δεν κινδυνεύαμε να φάμε κάποια ποινή, ότι τώρα εσείς κάνετε μαρξιστικό εκβιασμό… αλλά ας όψεται η «Δημοκρατία» του μπολσεβίκου Βούτση, η οποία εφαρμόζει την λογική της συλλογικής ευθύνης, πράγμα που ισχύει μόνο σε ολοκληρωτικά και αυταρχικά καθεστώτα. 

Γεωργιάδης ΝΔ 15.12.2016 «Δεν θα κρύβεσαι ρε γαϊδούρι πίσω από την ασυλία. Θρασύδειλε απατεώνα παλιοψεύταρε, κρητίκαρε θα σου ξεριζώσω τα μουστάκια». Και τέλος όταν στις 12 Φεβρουαρίου του 2012 ο βουλευτής του ΚΚΕ Μαυρίκος εξφεντόνισε το μνημόνιο προς το προεδρείο. Αυτά τα ολίγα γιατί υπάρχουν και άλλα, αλλά τώρα πρέπει να αναφερθώ στις τροπολογίες.

Θα αναφερθώ στην τροπολογία 1548/36. Η παρούσα τροπολογία έρχεται σε άσχετο νομοσχέδιο, κατά την συνηθισμένη σας πλέον πρακτική. Όλες οι παράμετροι μιας συναλλαγής- διαφημιστικής ενέργειας είναι γνωστές σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Υποτίθεται ότι ρυθμίζεται το θέμα των επιστροφών. Το μέσο ενημέρωσης είναι «υποχρεωμένο» να επιστρέψει σημαντικά ποσά σε διαφημιστικές εταιρείες στο τέλος κάθε χρονιάς με βάση τον τζίρο. Ακόμη και αν δεν έχει υπογράψει σχετική συμφωνία, υπάρχει ένα εθιμικό δίκαιο.

Αυτό υποτίθεται ότι είναι η πηγή της αδιαφάνειας ή μία από τις κυριότερες πηγές. Μια πρακτική που εξυπηρέτησε στα παλιά τα χρόνια το μαύρο πολιτικό χρήμα. Σε κάθε περίπτωση, παρά τις όποιες ίσως προσπάθειες βελτίωσης ενός κακού συστήματος, η κυβέρνηση προσπαθεί στην ουσία να φτιάξει ένα δικό της τοπίο στα ΜΜΕ, επιβάλλοντας τους δικούς της κανόνες και συμφέροντα, συντηρώντας συγκεκριμένα μιντιακά συμφέροντα. Την καταψηφίζουμε.

Εύχομαι καλή Λαμπρή σε όλους τους Χριστιανούς Ορθόδοξους"