Ε. Καρακώστας: «Ωμή παρέμβαση του προέδρου της βουλής στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη»! Κωμική απάντηση Βούτση: «Πήγα στη δίκη ως… πολίτης» ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 - 13:44

Ολομέτωπη επίθεση στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαπέλυσε ο βουλευτής Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής, Ευάγγελος Καρακώστας με αφορμή τη συζήτηση για την πρόταση συνταγματικής αναθεώρησης.

Ο συναγωνιστής Καρακώστας επισήμανε πως στόχευση της κυβέρνησης με την πρόταση συνταγματικής αναθεώρησης είναι η επίτευξη ευθέως πλήγματος στους βασικούς πυλώνες του Έθνους, δηλαδή στην Πατρίδα, στην Θρησκεία και στην Οικογένεια.

Ο βουλευτής Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής για το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας σημείωσε δηκτικά: «Θεωρώ πως δεν είναι ιδιαίτερα τιμητικό για τα κόμματα του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου, το γεγονός ότι ο μοναδικός εκλεγμένος απευθείας από το Λαό μέσω δημοψηφίσματος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, είναι ο Γεώργιος Παπαδόπουλος»!

Ο Ε. Καρακώστας κατήγγειλε την πολιτική παρέμβαση Βούτση στην ανεξάρτητη δικαστική εξουσία (την οποία μάλιστα ο κύριος Βούτσης ομολόγησε στους δημοσιογράφους), μιλώντας για θράσος των μπολσεβίκων να ομιλούν για τήρηση του Συντάγματος και διάκριση των εξουσιών.

Έκλεισε την τοποθέτησή του λέγοντας: «Είστε μια Χούντα άθεων κομμουνιστών την οποία η Χρυσή Αυγή θα πολεμήσει και θα γκρεμίσει για να αναπνεύσει ελεύθερα η Πατρίδα και ο Λαός μας»!

Κατόπιν δόθηκε ο λόγος στον Πρόεδρο της Βουλής ο οποίος ισχυρίστηκε το εξής εκπληκτικό: «παρέστην στη δίκη της Χρυσής Αυγής ως… πολίτης»!

Η προεδρεύουσα Τ. Χριστοδουλοπούλου αρνήθηκε «δημοκρατικότατα» να δώσει τον λόγο στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά, ο οποίος κατήγγειλε επίσης την πολιτική παρέμβαση στη δικαιοσύνη από τον πρόεδρο της βουλής και την υποκριτική του στάση.