Δώσε και μένα... μπάρμπα! Το ΚΙΝΑΛ έκανε πρόταση στην πρώην υποψηφία του Καρατζαφέρη, Βάνα Μπάρμπα

Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019 - 19:36

Δώσε και μένα... μπάρμπα! Το ΚΙΝΑΛ έκανε πρόταση στην πρώην υποψηφία του Καρατζαφέρη, Βάνα Μπάρμπα

Σε κατάσταση μεγάλου πανικού και ατέλειωτης απελπισίας πρέπει να είναι στο κλεφτοΠΑΣΟΚ και την νέα εκλογική μεταμφίεσή του, το ΚΙΝΑΛ. Δεν εξηγείται αλλιώς η είδηση ότι η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι της έχει κάνει πρόταση το ΚΙΝΑΛ να κατέβει στην πολιτική και η ίδια το σκέφτεται πολύ σοβαρά και θα πει το ναι!

Για την ακρίβεια, η Μπάρμπα είπε ότι «Μου έγινε μια πρόταση από το ΚΙΝΑΛ, από το ΠΑΣΟΚ. Για μένα είναι ένα κόμμα της καρδιάς εδώ και πολλά χρόνια. Ο λόγος που με κάνει να θέλω να συμπράξω είναι γιατί πρόεδρος είναι γυναίκα. Θεωρώ ότι οι γυναίκες στην πολιτική, στην Ελλάδα, στην πατρίδα μας, παίζουν πολύ μικρό ρόλο. Είναι τρομερό να είναι μόνο 5%. Ανδροκρατούμενο τελείως το πολιτικό τοπίο του τόπου…. Κι επειδή θεωρώ ότι είναι μία γυναίκα που έχει και τα guts, είδαμε και τελευταία τις αποφάσεις της… Μ’ αρέσει, θέλω να συμπράξω».

Με αυτήν την… άψογη πολιτική ανάλυση, ομολογούμε πως μπερδευτήκαμε λίγο, ιδίως στο σημείο που η Μπάρμπα λέει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι γι’ αυτήν «ένα κόμμα της καρδιάς εδώ και πολλά χρόνια». Δεν ξέρουμε πώς μετράει χρονικά η Μπάρμπα το «πολλά χρόνια», αυτό που γνωρίζουμε όμως είναι ότι στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 συμμετείχε ως υποψήφια βουλευτής στο ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ.

Η τότε συμμετοχή της «(όπως και η συμμετοχή του Γιάννη Παπαμιχαήλ, γιου του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και της Αλίκης Βουγιουκλάκη, του οποίου η εμφάνιση σε μια προεκλογική τηλεοπτική εκπομπή ήταν τουλάχιστον ανεπιτυχής γι’ αυτόν και το κόμμα του ΛΑΟΣ) δεν βοήθησε το κόμμα του Καρατζαφέρη να ξαναμπεί στην Βουλή. Να υποθέσουμε ότι το ίδιο μπορεί να συμβεί και τώρα με το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, το οποίο κλυδωνίζεται από τις αναταράξεις που δημιούργησε η αποχώρηση Βενιζέλου;

Εάν πάντως στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι με τέτοιες υποψηφιότητες θα περάσουν με επιτυχία τις πολύ δύσκολες στιγμές που διανύουν και ότι θα έχουν επιτυχία στις εκλογές, τότε σε μας δεν πέφτει λόγος…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ