Δυνατό ΠαΣοΚ θέλουν οι «νταβατζήδες»

Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2018 - 11:21

Δυνατό ΠαΣοΚ θέλουν οι «νταβατζήδες»

Άρθρο στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί

Δύο δημοσκοπήσεις είδαν το φως της δημοσιότητος την περασμένη εβδομάδα, στις οποίες και στις δύο τρίτο κόμμα ήταν το ΠΑΣΟΚ! Το ΠΑΣΟΚ “ανεβαίνει” και αυτό σε πείσμα των πολιτικών περιστάσεων και γεγονότων, τα οποία εις ουδεμία περίπτωση ευνοούν την άνοδό του.

Παρά το γεγονός αυτό όμως και ενάντια στην κοινή λογική, οι δημοσκοπήσεις εμφανίζουν το ΠΑΣΟΚ να ανεβαίνει την ίδια περίοδο κατά την οποία δεν έχουν περάσει παρά μόνον λίγες ημέρες από την προφυλάκιση του κορυφαίου υπουργού των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Παπαντωνίου, ο οποίος υπήρξε όχι απλά κάποιο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, αλλά υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Εθνικής Αμύνης!

Εκτός από την προφυλάκιση Παπαντωνίου είχαμε και το άνοιγμα λογαριασμών Σημίτη και μία δικογραφία, η οποία ήλθε στην Βουλή και αφορά το ΠΑΣΟΚ για το όργιο της σπατάλης του 2004. Παρ΄ όλα αυτά το ΠΑΣΟΚ “ανεβαίνει”! 

Γιατί "ανεβάζουν" το ΠαΣοΚ οι "νταβατζήδες";

Ο φίλος τον φίλον εν κινδύνοις γιγνώσκει, λέει το αρχαίο ρητό. Και σε απλά ελληνικά ο καθένας γνωρίζει τους φίλους του στις δυσκολίες του. Λόγω των δυσκολιών όμως του ΠΑΣΟΚ και της Φώφης Γεννηματά εμφανίζονται ως βοηθοί και σωτήρες οι άρχοντες του τόπου και των δημοσκοπήσεων; Όχι, βεβαίως. Γιατί ως γνωστόν είναι αδίστακτοι και δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό να κτυπήσουν και τον ίδιο τον Ανδρέα Παπανδρέου που τους είχε ευεργετήσει το 1989.

Γιατί όμως “ανεβάζουν” την Φώφη; Για τον απλούστατο λόγο ότι θέλουν ένα κόμμα μαριονέτα, το οποίο να παίζει το συμπλήρωμα της εξουσίας σε κάθε περίπτωση όποιο και εάν είναι το πρώτο κόμμα. Αυτός είναι ο σκοπός τους και δεν το κρύβουν

Συμφέρει την Ν.Δ. η διαφορά των "16 μονάδων";

Στις ίδιες δημοσκοπήσεις, στις οποίες αναφερθήκαμε και προηγουμένως, εμφανίζεται στην μία από αυτές μία διαφορά μεταξύ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΣΥΡΙΖΑ 16 ολόκληρων μονάδων!

Συμφέρει την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να εμφανίζεται μία τόσο μεγάλη διαφορά; Δεν την συμφέρει ακόμη και εάν υπάρχει, που δεν υπάρχει! Ποιον συμφέρει η αυτή η διαφορά; Συμφέρει το ΠΑΣΟΚ γιατί με τον τρόπο αυτό απελευθερώνονται ψήφοι που θα πήγαιναν στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ προκειμένου να πάνε στο ΠΑΣΟΚ μιας και θα είναι κόμμα κυβερνητικό.

Στην πραγματικότητα, το ΠΑΣΟΚ περνάει μία μεγάλη πολιτική κρίση και ίσως το αποτέλεσμα των επομένων εκλογών να σημάνει και το οριστικό τέλος του. Ό,τι και να κάνουν όσο και εάν προσπαθήσουν για να το σώσουν με το αζημίωτο οι ολιγάρχες που εξουσιάζουν τον τόπο δεν θα το κατορθώσουν.

Το παράξενο με όλα αυτά είναι ότι ενώ στις δημοσκοπήσεις εμφανίζουν το ΠΑΣΟΚ σε άνοδο όλοι οι πολιτικοί σχολιαστές στις δημόσιες τοποθετήσεις τους σε τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες, ομιλούν για πτώση του ΠΑΣΟΚ και ανησυχητική άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ… Φαίνεται κάτι ξέρουν…