Δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Δημοτικό Συμβούλιο Χίου: Τράπηκε σε φυγή το αντισυνταγματικό τόξο! ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018 - 12:24

Δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Δημοτικό Συμβούλιο Χίου: Τράπηκε σε φυγή το αντισυνταγματικό τόξο! ΒΙΝΤΕΟ

Συνεδρίαση είχε εχθές το βράδυ το δημοτικό συμβούλιο της -πολύπαθης!- Χίου και κατά την διάρκειά του δύο τοπικά στελέχη του Κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών ζήτησαν και έλαβαν τον λόγο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την έκδοση ομόφωνου ψηφίσματος του δημοτικού συμβουλίου, με το οποίο… καταδικάζονταν η πραγματοποίηση μιας καθ’ όλα νόμιμης εκδήλωσης του Κινήματος και κηρύσσονταν… ανεπιθύμητοι στο νησί οι ομιλητές της εκδήλωσης, Γ. Λαγός και Γ. Επιτήδειος.

Αμέσως μόλις ξεκίνησε η τοποθέτηση των στελεχών της Χρυσής Αυγής, οι δημοτικοί σύμβουλοι του τριτομνημονιακού κόμματος των λούστρων της Μέρκελ (ΣΥΡΙΖΑ) και αυτοί του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας (ΚΚΕ) έδωσαν το σύνθημα της αποχώρησης από την αίθουσα!

Φυσικά, τους ακολούθησαν και οι υπόλοιποι… δημοκράτες (και νεοδημοκράτες) και τελικά στη συνεδρίαση παρέμεινε μόνο ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γιάννης Γεωργιάδης, ο οποίος και αρνήθηκε την απόσυρση του ψηφίσματος, για λογαριασμό και των… φευγάτων.

Ας κάνουν λίγη υπομονή οι «συνταγματικοί» της Χίου και σύντομα θα τους έρθει και ο «λογαριασμός» από την ετυμηγορία του λαού της Χίου, στις εκλογές! Ή μήπως θα την κοπανήσουν κι απ’ αυτές;