Δυναμική παρουσία στο Πανθρακικό Συλλαλητήριο ενάντια στην εγκατάσταση λαθροεποίκων

Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012 - 12:43

Δυναμική παρουσία στο Πανθρακικό Συλλαλητήριο ενάντια στην εγκατάσταση λαθροεποίκων

Δυναμική και μαζική ήταν η παρουσία του Κινήματός μας στο Πανθρακικό Συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε, χθες Δευτέρα 06.08.2012, στην Κεντρική Πλατεία της Κομοτηνής με  την συμμετοχή πολλών φορέων και πολιτών από όλη την Θράκη, ενάντια στην μετατροπή των Αστυνομικών Σχολών σε κέντρα κράτησης λαθρο-εποίκων. Πιο συγκεκριμένα, μεγάλο πλήθος συναγωνιστών και συναγωνιστριών, ως επί το πλείστον από την Τ.Ο Ροδόπης αλλά και από άλλες τοπικές οργανώσεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης ένωσαν τις αγωνιστικές τους φωνές με εκατοντάδες άλλους πολίτες, πατριωτικές ενώσεις, δεκάδες άλλους κοινωνικούς φορείς αλλά και την Εκκλησία, αντιδρώντας έτσι όλοι μαζί ενωμένοι στην απαράδεκτη και άκρως προκλητική απόφαση της τροϊκανής κυβέρνησης για μεταφορά μεγάλου όγκου λαθρομεταναστών από την Αθήνα στις κλειστές, λόγω θέρους, Σχολές της Αστυνομίας σε Κομοτηνή και Ξάνθη.

Στο Συλλαλητήριο μίλησε εκπρόσωπος των συνδικαλιστών αστυνομικών υπαλλήλων, η οποία κατά τρόπο ευσύνοπτο και περιεκτικό αναφέρθηκε στο όλο ιστορικό της μεταφοράς των λαθρο-εποίκων, από την Παρασκευή μέχρι και εκείνη την στιγμή, καταγγέλλοντας επίσης και τις απαράδεκτες πράξεις βίας από την πλευρά των ΜΑΤ εναντίον απλών πολιτών αλλά και αστυνομικών υπαλλήλων τα ξημερώματα του Σαββάτου έξω από την πύλη της Αστυνομικής Σχολής Κομοτηνής. Η εν λόγω συνδικαλίστρια της ΕΛ.ΑΣ. δεν παρέλειψε -επίσης- να τονίσει κάτι που και εμείς, από την πλευρά μας, δηλώσαμε από την πρώτη στιγμή σε σχετικό ηλεκτρονικό δημοσίευμά μας, ότι δηλαδή μια τέτοια ενέργεια -από την πλευρά της κυβέρνησης- απαξιώνει και υποβαθμίζει το λειτούργημα του αστυνομικού.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε, ανεβαίνοντας στο βήμα, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος,  ο οποίος με έναν κυριολεκτικά πύρινο λόγο, αντάξιο γνήσιου Ορθόδοξου Ιεράρχη, έδωσε τον κυρίως παλμό στην εκδήλωση, προκαλώντας έτσι το βοερότατο άκουσμα πολλών συνθημάτων από την πλευρά την δική μας αλλά και των πατριωτικών οργανώσεων που παρίσταντο στο Συλλαλητήριο. Αίσθηση προκάλεσε επίσης το γεγονός πως στην εν λόγω εκδήλωση, ενώ ήταν προγραμματισμένο να μιλήσουν ο Περιφερειάρχης ΑΜ-ΘΡΑ κ. Γιαννακίδης, ο δήμαρχος Κομοτηνής κ. Πετρίδης και ο Δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως κ. Λαμπάκης, κάτι τέτοιο τελικά δεν πραγματοποιήθηκε, προφανώς λόγω του ότι μια  τέτοια ενέργεια ίσως και να επέσυρε την μήνη ή την κατακραυγή του συγκεντρωμένου πλήθους, μιας και είναι γνωστόν τοις πάσι ότι το όλο πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες στην Πατρίδα μας έχει δημιουργηθεί -είτε λίγο είτε πολύ- με τις ευλογίες των πολιτικάντιδων του ενόχου μεταπολιτευτικού συστήματος των τελευταίων δεκαετιών, των οποίων βεβαίως η δημοτικότητα πλέον ξεκάθαρα πέφτει σχεδόν σε μηδενικό ύψος…

Στην συνέχεια και μετά το πέρας της όλης εκδήλωσης, το Κίνημά μας αξιοποιώντας την πολιτική μέθοδο του αιφνιδιασμού, έχοντας στο πλάι του τις άψογα παρατεταγμένες πατριωτικές οργανώσεις την περιφέρειας, προέβη σε ειρηνική πορεία στα στενά τις πόλεως, όπου βρίσκονται το Τουρκικό Προξενείο, αλλά και άλλες σφηγκοφωλιές του νεο-οθωμανικού μηχανισμού, εις ένδειξιν διαμαρτυρίας για τις μεθοδεύσεις εκκεμαλισμού και κοσσοβοποίησης που επιχειρούνται -με αμείωτη συχνότητα και ένταση- στην ελληνική μας Θράκη. Σκληρά πολιτικά συνθήματα και συχνό ψάλσιμο του Εθνικού μας Ύμνου έξω από τους προαναφερθέντες χώρους προκάλεσε αίσθηση και αμηχανία σε κάποιους μειονοτικούς θαμώνες, που όμως -προς τιμήν τους- κάθισαν σε στάση προσοχής, την στιγμή που ηχούσε στα στόματα των Ελλήνων Εθνικιστών ο Ύμνος…
Έπειτα, και βεβαίως χωρίς να συμβεί το παραμικρό, η φάλαγγα των Εθνικιστών αποχώρησε με τελικό προορισμό την Πλατεία “Σπαθιού”, υπό την διακριτική παρουσία της Αστυνομίας. Δηλώσεις έγιναν στα τοπικά ΜΜΕ από το Τομεάρχη ΑΜΘΡΑ και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου συναγωνιστή Χρήστου Καπετάνιου. Ας σημειωθεί, επιπλέον, πως κατά την διάρκεια της πορείας υπήρχε πλήρης δημοσιογραφική κάλυψη από τα τοπικά ΜΜΕ και ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση.

Τέλος, στο απόηχο της χθεσινής απολύτως επιτυχημένης εκδήλωσης, δημοσιεύτηκε στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο ανακοίνωση γνωστής οργάνωσης - "συνιστώσας” των χρησίμων κρετίνων του συστήματος (γνώριμης σε όλους για την μειονωτικο- ή λαθρομεταναστολαγνεία της), που εν μέσω ενός παραληρήματος  μπουρδολογίας (και με αυτόν τον τρόπο παρέχοντας χρήσιμες υπηρεσίες σε κάποιους…), “κατήγγειλε” πράξεις βίας εναντίον μειονωτικών -από τους εθνικιστές που συμμετείχαν στην χθεσινή πορεία-, έξω από τις προαναφερθείσες “σφηγκοφωλιές”. Βεβαίως, δεν μπαίνουμε καν στην διαδικασία περαιτέρω σχολιασμού του εν λόγω ανοητολογήματος, αλλά οφείλουμε προς πάσα κατεύθυνση να υπογραμμίσουμε και να υπενθυμίσουμε για πολλοστή φορά ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, ως Θεσμικό Όργανο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, σε καμία περίπτωση δεν επιδίδεται σε μη σύννομες ενέργειες και πράξεις και ότι  επ’ ουδενί τρόπω δεν ασκεί πολιτική εκφοβισμού εναντίον κανενός! Αντίθετα, είναι αποδέκτης τρομοκρατικών επιθέσεων κατά το παρελθόν (από ποιους άραγε;) και πολλά μέλη του έχουν συχνάκις πέσει θύματα βίαιων επιθέσεων, ξυλοδαρμού και προπυλακισμών.
Καταλήγοντας, ενημερώνουμε τους πάντες πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημά οργανώνεται ακάματα και με αμείωτο ρυθμό σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, επιχειρώντας έτσι να μεταδώσει -όσο ταχύτερα και καλύτερα γίνεται- το πολιτικό και ιδεολογικό του στίγμα, για το Έθνος και τον Λαό μας, για μια Ελλάδα κυρίαρχη και ανεξάρτητη, για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες, για μια Νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ