Δραστηριότητες Τοπικών: Μέγαρα, Ελασσόνα

Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019 - 08:32

Με μεγάλη επιτυχία στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Μεγάρων πραγματοποιήθηκε η παραδοσιακή κοπή πίτας για το 2019. Παρευρέθησαν δεκάδες υποστηρικτές, στελέχη των τοπικών Μεγάρων και Δυτικής Αττικής, καθώς και ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.

Με πρωτοφανή ενθουσιασμό και Εθνικιστικό παλμό πραγματοποιήθηκε στην Ελασσόνα Λάρισας η κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας από τον Πυρήνα Ελασσόνας της Χρυσής Αυγής και Εθνικιστές από τον νομό Λάρισας παρουσία των βουλευτών Μαγνησίας και Αιτωλοακαρνανίας Συναγωνιστών Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και η επικεφαλής του συνδυασμού για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, Συναγωνίστρια Μαρία Μπίλλη.

Ο πυρηνάρχης Ελασσόνας Κώστας Σιδερόπουλος ανοίγοντας την εκδήλωση τόνισε ότι πρωταρχικός στόχος όλων των Χρυσαυγιτών είναι ο αγώνας για την άνοδο του Κινήματός μας σε κάθε γωνιά της Ελληνικής επικράτειας κατά τις επερχόμενες εκλογές και ευχήθηκε η νέα Εθνικιστική χρονιά να φέρει τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων στην Πατρίδα μας.

Ο βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που υπερασπίζεται σθεναρά τα δίκαια των Ελλήνων που βλέπουν την Πατρίδα τους να χάνεται και τις απανωτές ήττες να έχουν καταβάλλει το ηθικό τους. Η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών που χαρίζει το ιερό όνομα της Μακεδονίας, γλώσσα, εθνότητα και ταυτότητα στους Σκοπιανούς παραχαράκτες της Ιστορίας ισοδυναμεί με Εθνική τραγωδία ανάλογη της Μικρασιατικής καταστροφής το 1922 και εισβολής του Αττίλα στην Κύπρο μας το 1974.

Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος εξήρε την αμετακίνητη στάση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικολάου Μιχαλιολάκου να καταγγείλει την επαίσχυντη συμφωνία μέσα και έξω από την Βουλή υπερασπιζόμενος την εθνική κυριαρχία και ακεραιότητα της Πατρίδος και προειδοποιώντας πως όταν η Χρυσή Αυγή γίνει κυβέρνηση αυτή η συμφωνία θα ακυρωθεί πάραυτα. Ο Συναγωνιστής εξήγησε στο κατάμεστο ακροατήριο ότι ο Λαϊκός Εθνικισμός που πρεσβεύει το κίνημά μας είναι μονόδρομος για την σωτηρία της Ελλάδος και την ευημερία των ανθρώπων και όχι των αριθμών.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε η Μαρία Μπίλλη, επικεφαλής του συνδυασμού για την Περιφέρεια Θεσσαλίας η οποία αφού υποσχέθηκε να εργαστεί σκληρά για τα προβλήματα της Θεσσαλικής γης που λόγω των εσφαλμένων πολιτικών των παρελθόντων ετών τείνουν να γίνουν μη αναστρέψιμα τόνισε τις πάγιες θέσεις της Χρυσής Αυγής για στήριξη της αγροτοκτηνοτροφίας και του πρωτογενούς τομέα ως βασική προϋπόθεση για την ανασύνταξη του Έθνους μας. Η Συναγωνίστρια χαρακτήρισε επιτακτική την ανάγκη συστράτευσης όλων των Θεσσαλών με το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών ως τη μόνη λύση για να σηκωθεί η Ελλάδα μας ψηλότερα, για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Ο Συναγωνιστής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης παίρνοντας τον λόγο αναφέρθηκε στις μεθοδεύσεις και τις διώξεις που υφίσταται το Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής από το σύνολο των κομμάτων του δήθεν ‘’δημοκρατικού τόξου’’, μεθοδεύσεις που έφτασαν έως τον θάνατο των δύο αδελφών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, τονίζοντας ότι όσο και να πολεμούν την Χρυσή Αυγή το Κίνημά μας μεγαλώνει και γιγαντώνεται όλο και περισσότερο προκαλώντας τον τρόμο στους εχθρούς του Ελληνικού Λαού. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο.