Δραστηριότητες Τοπικών: Ρόδος - Συνέντευξη Π. Ηλιόπουλου στο Ράδιο Έναντι

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 - 08:32

To Σάββατο 9 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας της Τοπικής Οργάνωσης Ρόδου σε κεντρική καφετέρια της πόλης. Εντύπωση για τους Συναγωνιστές της τοπικής τα νέα πρόσωπα και συμπολίτες μας που για πρώτη φορά βρέθηκαν σε εκδήλωση της τοπικής της Χρυσής Αυγής.

Αυτό δείχνει ότι η τρομοκρατία που πάνε να επιβάλουν τα συστημικά μέσα εξαπάτησης καταρρέει και ο Ελληνικός λαός συνειδητοποιεί ότι μοναδική πολιτική δύναμη Αντίστασης στα νοσηρά σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή.

Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν από τον γραμματέα της Τ.Ο. Ρόδου και περιφερειακό σύμβουλο Νοτίου Αιγαίου Αττιτή Νικόλαο για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο ευρωβουλευτής Στρατηγός Επιτήδειος Γεώργιος και ενημέρωσε για τις εξελίξεις στην ευρωβουλή λόγω του Brexit.

Η εκδήλωση έκλεισε όπως είθισται με τους παρευρισκόμενους να ψάλλουν τον Εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής. Να ευχαριστήσουμε την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου τους Ιερείς και τους ψάλτες που τους συνόδευσαν.

Στο Ράδιο Έναντι και την εκπομπή "Εκλεκτικές Συγγένειες" μίλησε ο Βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος τόνισε την υποκρισία ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την συνταγματική αναθεώρηση, καθώς κανείς πολιτικός πλην της Χρυσής Αυγή, δεν τολμάει να μιλήσει για κατάργηση των προνομίων των βουλευτών και την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Παράλληλα, ο Συναγωνιστής μίλησε για τα μείζονα προβλήματα της χώρας, ήτοι την λαθρομετανάστευση και την υπογεννητικότητα, προβλήματα που απειλούν την πληθυσμιακή και πολιτισμική ταυτότητα της Ελλάδος.

Στην συνέχεια ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος καυτηρίασε την υποχωρητικότητα της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις και στο τέλος καταμέτρησε τις αδυναμίες του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος, με την διακίνηση ναρκωτικών, την βία και την παραβατικότητα.