Δραστηριότητες Τοπικών: Ξάνθη - Περιοδεία Γ. Επιτήδειου στην Δυτική Μακεδονία

Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 - 08:33

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου το πρωί, από την Τ.Ο. Ξάνθης, έκτακτη συμπληρωματική εθελοντική αιμοδοσία, στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Με την κοινωνική ευαισθησία που χαρακτηρίζει όλους τους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, κλιμάκιο συναγωνιστών, προχώρησε σε συμπληρωματική αιμοδοσία. Σκοπός της αιμοδοσίας είναι η αναπλήρωση των ποσοτήτων αίματος που διατέθηκαν σε συμπατριώτες μας από την υπάρχουσα τράπεζα αίματος που τηρείται στο τμήμα αιμοδοσίας από την Τ. Ο. Ξάνθης.

Περιοδεία στη Δυτική Μακεδονία πραγματοποίησε ο ευρωβουλευτής Στρατηγός Επιτήδειος εκπροσωπώντας τη Χρυσή Αυγή.  Επισκέφθηκε Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Σιάτιστα, Κοζάνη, Άργος Ορεστικό και τη Διποταμία στα ελληνοαλβανικά σύνορα. 

Κατά τη διάρκεια των επαφών που πραγματοποιήθηκαν δόθηκε η ευκαιρία να διαδοθεί το μήνυμα της Χρυσής Αυγής όχι μόνο σε συναγωνιστές και φίλους του κινήματος, αλλά, σπάζοντας τη συνωμοσία σιωπής των ΜΜΕ και σε συμπολίτες μας οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μας γνωρίσουν, να συζητήσουν μαζί μας και να συνειδητοποιήσουν πως μόνο η Χρυσή Αυγή έχει σταθερή και ανυποχώρητη στάση στο θέμα του ονόματος της Μακεδονίας μας.

Παράλληλα, εξετάστηκαν οι δυνατότητες υποστηρίξεως και παρεμβάσεων υπέρ των αγροτών της Δυτικής Μακεδονίας τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Στην Καστοριά, ο Στρατηγός Επιτήδειος  επισκέφθηκε το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα, ενώ έγινε δεκτός και από το Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή.